tomobj

Član
  • Content Count

    25
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About tomobj

  • Rank
    SDI
  • Birthday 09/01/1978

Profilne informacije

  • Ime
    Tomislav
  • Vozilo
    Golf 3 tdigti i G3 90ks
  • Web
    http://
  • Interests
    da mi golf pozivi jos dugoooo
  1. Kupujem jednu čeličnu felgu sa ili bez gume 15 coli sa rupama 5×112, VW grupe.
  2. tomobj

    golf 3 rucna

    Da štekaju ti pakne, ne vrate se skroz. Biće da je samo jedna strana. Skini plastiku i napni ručnu i otpusti, pa vidi koja ti je sajla ostane labavija, znači da na tom kotaču šteka.
  3. tomobj

    Golf 5 turbo sat

    E ovo nisam očekivao, e vidiš meni znači.
  4. tomobj

    Golf 5 turbo sat

    Pa na mašini tj. na usisnoj grani gdje je crijevo pod tlakom poslje turbine bih trebao uštekat crijevo koje ide do sata. Crijevo za zrak. Tak imam na golfu 3. Ali ova mašina 1.9 nema nigdje mala crijeva, sve elektronika. Jedino da bušim negdje crijevo usisa pa stavim pipicu od mazalice (kak sam pročito negdje na dorumu da je netko predložio). Pa zar nitko nema sat za turbo boost na golfu 5??? Meni je to zakon na tom satu sve vidiš kak radi turbo i dr. Ja to imam na obe trice.
  5. Gdje spojiti sat od pritiska turbine na golfu 5 1.9 pd, kad nigdje ne mogu naći crijevo na usisu?
  6. Kad se pojačava temp na climatronicu ne povecavaju se crtice od brzine ventilatora i to tako treba biti. A brzinu ventilatora pojačava i smanjuje komp od klime, sve zavisi od razlike temperature u kabini i vani. Ako je velika razlika u temp onda komp pojača ventilator ili ako ti povečaš temp onda komp hoće brzo dostići željenu temp te povećava brzinu ventilatora. I kada dosegne željenu temp, komp će smanjiti brzinu ventilatora. I tako rade sve automatske klime.
  7. tomobj

    Zimske gume Dunlop 195/50/15

    Prodano. Moze lock.
  8. Prodajem zimske gume; Dunlop SP Winter sport M3 - 195/50/15 , 2 komada, cijena 200 kuna Uščuvane, vožene samo zimi,imaju cca 5-6mm profila. Kontakt broj: 098 500 851
  9. tomobj

    Kako dic konjazu?

    Ovo šta kaže "ivan53" je sve istina. Ja i moji kolege smo napravili nekoliko takvih,(tkz power box) i mogu reći da to šljaka. Evo več se vozimo godinama tak, ja ima na sklopku i palim ga sam nekad iz zajeb, ali kolega na passatu ima ga stalno upaljenog i sva 5. A to je ustvati sam jedan otpornik spojen na prave žice, a radi tako da šalje krive informacije kompu i on daje više goriva. Daje negdje oko 10 ks. Ali to je nešto sasvim drugo od chip tuninga, to jedno sa drugim nema nikakve veze.
  10. Trazim par djelova za golf 3. Evo slika. Rucku zadnju ljevu; Plastiku ispod branika, obicnu; Plastiku na blatobranu za gt; Ponude na PM, kupujem odmah.
  11. Daj mi molim te reci "said" kako i gdje si promjenio elektroniku na motoru, jer ja imam takva tri za mjenjat. Mozes mi poslat odgovor na PM.
  12. Ma to ti je elektronika na motoricu, kako said kaze. Ako imas motoric koji sam staje kad ide gore, elektronika osjeti otpor i on nece nikud. A ako ti je jos i sajla otisla, zato dode do pola pa se vrati, jer elektronika radi na otpor stakla.Jedno rjesenje je da malo udaras rukom po vratima na mjestu gdje se nalazi motoric, a istodobno pritisces prekidac, ali to ti je samo privremeno. Najbolje ti je da kupis drugi motoric sa sajlom i stavis. Ali onaj motoric koji sam ide dolje, a gore moras drzat prekidac, na tome te nece zaje. elektronika. Provjereno.
  13. Nisi mi nista odgovorio za tempomat. Dali je prodan?
  14. tomobj

    gume 215/40R16 2 kom

    Moze dostava do Zagreba, a i sire.