staky1

Član
  • Content Count

    77
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

staky1 last won the day on December 21 2021

staky1 had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutral

About staky1

  • Rank
    SDI
  • Birthday 11/30/1990

Profilne informacije

  • Ime
    Marijan Staklenac
  • Vozilo
    Golf III 1.9 TDi
  • Interests
    nesto novo nauciti, druzenje s ekipom...

Recent Profile Visitors

3185 profile views
  1. Imam isti ili cak i gori problem na 2.0 tdi-u a zupcasti je odradio ovlasteni tako da moj auto vise nece vidjeti...
  2. Ja sam ga uzeo sa 106000km i trazili su servisnu. Jos sam sumnjao da je to netko lazirao i da km nisu stvarni. Al provjerili oni i tek onda mjenjali. A kolegi na b6 nista jer je odrzavan van servisa.
  3. I da ima urednu servisnu
  4. Nisam granu skidao tako da neznam kakve su. Iz znatizelje jednom egr i klapnu onu do njega al nije bilo nesto pretjerano prljavo pa sam na tome i stao.
  5. Ma ne, on radi na vakum. Sa lijeve strane grane je izmedu zastite remena i grane. Pretrula membrana unutra pa nije pomicao te klapnice.
  6. Eo moj je okrenio 220000 i sa alu granom i klapnama nije bilo problema osim onog aktuatora koji ju zakrece. Sta si ne potrazis takvu.
  7. staky1

    Radio prazni akumulator

    Ili napravis jumper wire u kutiji osiguraca. Ali onda radio palis i gasis rucno, svaki puta se boota od nule a to traje preko 30 sekundi,i mislim da usb-cd memorija ne radi nego svaki puta starta od prve trake. Ja sam izdrzao cjeli tjedan i tad sam narucio novi gateway.
  8. Cep na elektromagnetnom ventilu. Nije kvar zvecka na svima.
  9. Ovo sto kasni sa gasom moze bit vezano za te klapne u usisu tako je bilo meni. Grana mi je alu i nije zastekala nego bila probita ta membrana na aktuatoru. imao sam samo lampicu grijaca ak se dobro sjecam... ili i poruku na mfd-u.neznam. probaj ovo sto sam ti rekao ako neide poluga nesto ne stima
  10. Said ti nemas alu usisnu? Imas sa lijeve strane usisne plasticni aktuator koji regulira klapne u usisnoj grani probaj skinuti crijevo koje ide na el. Magnetni ventil i ustima napraviti vakum u aktuatoru ako se vraca i ne drzi membrana je probijena. Iako mislim da bi upalio da je do tih klapni. Vjerovatno ona kod egr-a.
  11. staky1

    1.TDI Trza

    Nisam 100% siguran al mislim da ti treba samo onaj el. dio bosh pumpe. Ishaba se neka osovinica unutra.
  12. staky1

    Tkanina za krovni tapecirung

    bison mi se odljepio na temperaturi. Neke talijanske gluposti u spreju isto ne drze nista... a ako je lose ljepilo uzalud posao i platno. Jer isto to se nemoze zalijepit ponovno a da izgleda bar ok.
  13. staky1

    Tkanina za krovni tapecirung

    To da. Samo platno je u biti jako tanko i lagano i par mm te spuzvice.
  14. staky1

    Tkanina za krovni tapecirung

    Nemam pojma kod nas. Moze se nac po oglasnicima i trgovinama. Moji su godinama radili u peguformu u D pa mi proslijedili tkaninu. Ljepilo sam na njuskalu nasao bilo je oko 150kn/30ml naziv vise ni neznam. Al evo drzi nakon 3-4 god.
  15. staky1

    Tkanina za krovni tapecirung

    To punjenje ljepilom slobodno preskoci ? a i ovo sa ljepilima za gumu neostikom i slicno takodjer jer ce ostat otisci i neravnine i to ce licit na nista... radio sam vec par komada. Najbolje tkanina sa spuzvicom. Namijenska bas i ljepilo takodjer kvalitetnije u spreju jer ova talijanska s**** 500ml/60kn su sveta voda a ne ljepilo