staky1

Član
  • Content Count

    77
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Posts posted by staky1


  1. Ili napravis jumper wire u kutiji osiguraca. Ali onda radio palis i gasis rucno, svaki puta se boota od nule a to traje preko 30 sekundi,i mislim da usb-cd memorija ne radi nego svaki puta starta od prve trake. Ja sam izdrzao cjeli tjedan i tad sam narucio novi gateway.


  2. kolko sam skužija on traži 100% identičnu

    a takvu ne virujem da će naći

    ja sam u zadnjih 5 godina obilazija dućane s tkaninama po dalmaciji i taj svmar i nema nigdi ista,

    ima slična,al ne primjeti se toliko

     

    ljepilo uzmi teroson vr5000 drži ko ludo i prozirno je pa ako i probije malo ne vidi se toliko

    ja imam loa iskustva sa bison u spreju i weicon ljepilima

    bison mi se odljepio na temperaturi. Neke talijanske gluposti u spreju isto ne drze nista... a ako je lose ljepilo uzalud posao i platno. Jer isto to se nemoze zalijepit ponovno a da izgleda bar ok.

  3. To punjenje ljepilom slobodno preskoci ? a i ovo sa ljepilima za gumu neostikom i slicno takodjer jer ce ostat otisci i neravnine i to ce licit na nista... radio sam vec par komada. Najbolje tkanina sa spuzvicom. Namijenska bas i ljepilo takodjer kvalitetnije u spreju jer ova talijanska s**** 500ml/60kn su sveta voda a ne ljepilo :)


  4. Ja imam 2007 2.0tdi kod motora BMN 170 kupio ga sa stvarnih 106 sad je na 200 000 nemam problema dizne su zamijenjene o njihovom trosku. Kvacilo je prvo egr dpf sve u funkciji bez lampica bez prisilnih regeneracija i slicno... vozim ga kao da je sluzbeni ? potrosnja je 6.9 po boardu nisam ga provjeravao. malo me nervira tlacni dio crijeva al mislim da sam napokon i to rijesio i to je na vecini vw-a tako da nema veze sa motorom eto...