Maci

Član
  • Content Count

    35
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Maci

  • Rank
    SDI
  • Birthday 07/22/1985

Profilne informacije

  • Ime
    Marko
  • Vozilo
    Passat Variant B6
  • Web
    http://
  1. Maci

    Distance

    Neznam dali je već negdje pisano, što ako se odlučim na stavljanje 15mm distanci samo na stražnji kraj na passatu variantu. felge su 8X18 ET 50, činim li što loše za vozna svojstva?
  2. Evo u naslovu sve piše.Ponude može na PM
  3. Maci

    18'' na passata B6

    A koje su sve išle točno serijski? Ima li itko podatak?
  4. Maci

    18'' na passata B6

    Recite mi dali je pametno radi tehničkog i ostalog ić na gumu 245/45/18 ili da tražim isklučivo 235/40/18
  5. Ovako, na passatu bg 2.0 TDI 2005g. DSG mi je sporno dali moram mjenjati lijevi nosač motora, onaj koji dođe na getribu ili ne, svog sam skinuo ali mi nigdje nije popucao već mi se čini samo oslabljen. i sad je ideja da pogledam kako izgleda novi pa da odlučim o investiciji (košta 600kn), ali dogodilo mi se da ga nitko nema na stanju već moram kaparat i naručit. Pa eto ako neki servis/trgovina negdje po splitu i okolici ima, molim javite.
  6. Maci

    Passa B5 osvjetljenje

    Ima nešto kod tih ledica za tablicu.Kod mene sve radi iako ako auto upalim a da su mu svjetla upaljena pojavi se greška tablice te moram svjetla ugasiti pa opet upaliti da bi proradila i otklonila grešku. Provaj samo od tablice skinut te stavi normalne pa vidi oće li radit. Ako ti bude sve ok, onda traži drugi model s canbusom. Mogu ti reći da sam i ja potrošio dosta novaca i živaca dok je sve proradilo.
  7. Maci

    P: Seat ibiza 1.4 16 V PLIN

    Bump, auto ide za 6000€
  8. Maci

    LED problem

    Ma nije moguće da nitko ništa nezna, ajmo električari. Evo slika žarulje:
  9. Maci

    popravak siceva i tapeciranje volana..

    Ja isto iman jednu sitnicu na sicu za popravit pa nikako to rješit, uvik različiti odgovori. Imaš Darka ispod siriusa, Adut ispod auto antonija, imaju i još neki koje još nisam ni zva ukucaj auto tapetari u total split
  10. Znači ovako: Kupio sam dvije H7 žarulje sa 120 SMD dioda za bočna svjetla koja se pale u skretanju. Prije kupovine sam skinuo originalnu žarulju te provjerio javlja li se kakva greška, a kako je nije bilo mislio sam da ne treba tražiti canbus žarulje. I sad kad sam ih spoio comp javlja grešku AFS defective. Žarulja kratko zasvijetli i odmah se ugasi. Pošto na netu nemogu naći canbus model, zanima me dali mogu zalemiti nekakav otpornik i onda instalirati postojeće?