kiky17

Član
  • Content Count

    110
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About kiky17

  • Rank
    SDI
  • Birthday 06/17/1990

Profilne informacije

  • Ime
    Kristijan
  • Vozilo
    Polo 1.9 d
  • Web
    http://
  • Interests
    volim sve vezano uz auto- moto sport, pogotovo omiljenu mi marku, VW!
  1. Slicno je i meni auto cukao na toj brzini, motor je 1.9 diesel, samo kaj je model Polo. Promijenio sam filtar goriva i stvar se rijesila. Doduse, ako nisi siguran kako je prijasnji vlasnik vozio auto, mozda ga je malo (pre)vise stedio pa je motor lagano zagusen. Ako izmjena filtera goriva ne pomogne, probaj lagano podizati tempo voznje (citaj rpm) i trebalo bi biti sve uredu. Puno sretnih kilometara
  2. kiky17

    vibracije u voznji

    Ja sam mislio da je do onog nosaca na getribi. Hvala ti, ako se nece kroz neko vrijeme popraviti, morat cu poduzet nekaj po tom pitanju. Nego, koje marke su tvoji nosaci?
  3. kiky17

    vibracije u voznji

    I sad, 2 dana nakon izmjene, vibracije su prisutne u istoj mjeri. Cak se i tablica trese.. Za vrijeme voznje, nemam nikakvih primjedbi, al lud sam vise od ovog vibriranja na leru..
  4. kiky17

    vibracije u voznji

    Nazalost, nisu originalni iz financijskih razloga, al sam uzeo kolko sam upucen vrh ponude zamjenskih (Bilstein).. Ako ima netko jos kakvih iskustva, i vise je nego pozeljno da podijeli to sa svima nama
  5. kiky17

    vibracije u voznji

    Posto izgleda nitko nije imao slicnih problema, dali mi barem moze netko reci, kad se promijene svi nosaci motora, dali je normalno da auto prilikom rada na ler gasu ima pojacano unutrasnje trenje (citaj: armatura vibrira ko sasava)? Sad sam promijenio sve nosace, i prilikom voznje se ne cuje ni ne osjeti nista, al cim su okretaji na leru auto pocne vibrirati cak i vise nego prije promjene nosaca. Kolko vremena bi trebalo da se to sve razradi, sjedne na mjesto? Hvala svima unaprijed.
  6. Pozdrav svima. Pretrazio sam forum u nadi da cu pronac odgovor na svoj problem,ali nisam uspio u potpunosti nac odgovor. Naime, u posljednjih mj dana, sam nakon prelaska preko poprecnih neravnina primjetio da mi auto vibrira jos 2-3 sec nakon prelaska preko iste. Danas, prilikom voznje mi se auto poceo trest, ali ovaj put bez prelaska preko bilo cega, i od tada stalno vibrira. Na autu sam nedavno promijenio selene, napravljena je geometrija ovjesa, svi kotaci su nanovo balansirani. Mehanicar mi kaze da mu se cini da motor malo "radi" prilikom gasenja ali da nekako misli da nisu nosaci motora u pitanju. Ako netko ima bilo kakav prijedlog, iskustvo ili slicno, i vise je nego dobrodosao. Radi se o vw Polo, 1.9 diesel iz 2000-te godine. Hvala svima unaprijed.
  7. kiky17

    razina ulja 1.9D

    Imao sam i ja slican problem. naime, jedno vrijeme sam auto vozio vecinom na kratkim relacijama,-upali, vozi 5-10 km, ugasi, i tak stalno, pa mi je kondezat dizao razinu ulja. hoce se to dogoditi, pogotovo na kracim relacijama, jer auto ni ne postigne radnu temperaturu a vec sam ugasio. od kad sam poceo voziti na dulje relacije, ne ponavlja se vise..
  8. Lijep pozdrav. u mogucnosti sam da kupim polovne lowtec gewinde za svog pola 6n2, za 1200 kn sve 4. Sad me zanimaju vasa iskustva s takvin gweindama. znam da nisu ni priblizno u rangu s skupocjenim (fk), al nebi htio kupiti bas totalno smece. nisu mi potrebne ni neke skupocjene, htio bi neku zlatnu sredinu. Hvala svima na savjetima.
  9. kiky17

    potrosnja struje

    Puno hvala svima na pomoci, bez vas tesko da bi znali kud dalje krenuti. bez obziira kaj je daljinsko ugradeno u ovlastenom servisu, i ima pripadajucu garanciju, kvar je bio u njemu. naime neka žica je bila ostecena i dolazila je u kontakt s karoserijom, pa je zbog tog trosila struju iz akumulatora. jos jednom hvala svima na pomoci. kolko se mene pita, moze lock na ovu temu.
  10. kiky17

    El. podizač polo 6n2

    Hm.. meni je bilo slicno, moj nije isao kad. sam pritisnuo desni prekidac, a na lijevom je isao otezano. rijesio sam to na nacin da sam s kontakt sprejem naspricao oba prekidaca k situacija se kroz par sati popravila. neznam dal sam ti pomogao, al eto..
  11. kiky17

    El. podizač polo 6n2

    Dal prozor nemozes spustiti na vozackom (lijevom) prekidacu il neide uopce, bez obzira dal pritisces lijevi ili desni?
  12. kiky17

    El. podizač polo 6n2

    Dal prozor nemozes spustiti na vozackom (lijevom) prekidacu il neide uopce, bez obzira dal pritisces lijevi ili desni?
  13. kiky17

    potrosnja struje

    Nisam sam spajao, tak da nazalost neznam. al pretpostavljam da ako pojacalo stalno radi, da bi se taj novi akumulator ispraznio relativno brzo, nebi kojih 2 mj bio u redu, ili se varam? Kako mogu provjerit dal pojacalo stalno radi?
  14. kiky17

    potrosnja struje

    Hvala svima na pomoci, nema druge nego da reklamiram akumulator. kad dode povratna inf javim u cemu je bio problem. nadam se da je.stvar u aku, tak da rijesim taj problem. i da, mjerili smo potrosnju pojacala dok je auto bio ugasen, iznosila je 0.01 A.
  15. kiky17

    potrosnja struje

    Anlaser okrece, al nema dovoljno struje da pokrene. Bio sam danas kod neznam kojeg elektricara po redu, i on je rekao kad smo mjerili ukupnu potrosnju struje, da sam mjerio na ispravan nacin i da je ok. pa zar je moguce da onaj novi i taj uvjetno receno stari aku ne valjaju? Kolka je vjerojatnost za to?