mpower

Član
  • Content Count

    16
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About mpower

  • Rank
    SDI
  • Birthday 07/18/1972

Profilne informacije

  • Ime
    Zoran
  • Vozilo
    VW Passat B6 2.0 tdi 140ks variant
  • Interests
    Automobili, sport

Recent Profile Visitors

1293 profile views
  1. mpower

    passat 2.0 do 2008

    2006 g. , 2.0 tdi 140ks, trenutno stanje km:240000. Dvije godine samo toči-vozi i redovni uljni servisi svakih 10-12000 km Ako su te modelske godine i imale problema sa diznama onda su več davno zamjenjene tako da nemaš brige.
  2. mpower

    Diskovi i plocice passat

    Isti auto kao moj, ja sam stavio ATE i prezadovoljan.
  3. mpower

    Pitanje potrosnje

    Ja imam Passata B6 2.0 tdi 140ks, ručni mjenjač, troši mi od 5,2-8.5 l/100km zavisno od vožnje ( grad-otvoreno ). Ono što sam prije stalno forsirao, potrošnja, potrošnja..... mi je postalo skoro pa nevažno na mojih 13 tkm godišnje. Nije potrošnja najvažnija stavka, gorivo doziraš koliko imaš novaca, toliko se i voziš. Važnije od toga je da imaš što manje neplaniranih troškova uzrokovanim kvarovima koji nisu redovno održavanje. Jedna dizna, pumpa, egr, dpf, dvomaseni zamašnjak itd,itd.... koštaju brdo novaca za koje bi mogao kupit xxxx litara goriva i vozit se. Zato ako te auto besprijekorno služi,zadovoljan si s njim u cijelini, imaš super auto, diesel sa puno momenta, još k tome DSG, pusti potrošnju i uživaj u njemu. BTW Passat B7, 2.0 tdi , DSG je moja velika patnja i nadam se moj sljedeći auto. Rado bi se mijenjao s tobom pa nek troši i 9 lit!
  4. mpower

    RNS 300 radio i aux prikljucak

    Imam ja u passatu B6 izveden kabel iz radija odozada kroz ladicu od suvozaća, spojim na 3.5mm izlaz slušalice na mobitel i slušam bilo šta, you tube, muziku snimljenu na mob, tunein.....također nema gumb AUX ali stisnem CD i normalno radi
  5. Od 2008 g su 2.0 tdi CR motori i nisu imali nekih začajnijih problema. Opčenito pravilo kod kupnje rabljenog vozila je da nema pravila. Može te služit godinama sa minimalnim ulaganjima a može postat nočna mora!
  6. Uzmi onoga koji je u boljem stanju,po meni bi to bilo neko generalno pravilo, ionako kupuješ rabljeni auto. Nijedan od njih nije za vozit trke nego lijepu udobnu vožnju. Bitno je samo kako su ih do sad održavali prijašnji vlasnici a ponekad treba imati i malo sreće. Ja imam 2.0 tdi 103kw i meni sasvim dovoljno, lijepo ide ne troši previše. Probaj jednog i drugog pa vidi koji ti više odgovara. Meni je velika želja bila uzet DSG mjenjač ali kada sam ja uzimao nije bila ponuda dobrih pa sam na kraju uzeo 6 manual.
  7. mpower

    Uljna pumpa 2.0 TDI BKP

    Moj je 2.0 tdi BKP 2006g, ima sad na satu 219390km, problem je u tome što ne znam da li je ikad išta rađjeno na uljnoj pumpi jer je auto iz uvoza, mada ima servisnu knjigu i sve je rađeno u VW, pa ću preventivno na idućem uljnom servisu reći mehaničaru da skine dole i provjeri pa ako je imalo potrošena osovinica išao bi na opciju nove od 8mm. Nadam se da će biti sve u redu do tada pošto sam zadnji servis radio 15.12.2016
  8. mpower

    Uljna pumpa 2.0 TDI BKP

    Da li je onda ta osovinica od 8mm trajno rješenje?