Kozle

Član
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Kozle

  1. Kozle

    GOLF VI zamašnjak

    Pozdrav. Pretpostavljam da si rijesio problem, imam isti slucaj, kada je hladan i kada krećem mogu šlajdrati ali kada se ugrije, stani kreni pri kretanju krene trzati žesće.
  2. I ja sam pogubljen sa svim tim verzijama modula. Dali s njime rade i tipke na volanu?Jesi riješio što? ?
  3. Aj sad mi je vec malo lakse iako sam jos pod dojmom ovoga svega Pljuno sam za sebe masne pare za tog golfa pa mi sad krivo. Ugl meni je lik rekao da ne moraju svi servisi biti u ovlastenome, bitno da su redoviti a i na skodinoj stranici gdje su naveli uvjete garancije od 2 god ne navodi se nigdje ovlasteni servis. Ako se netko bude pravio grbav u ovlastenom bit ce belaja xD
  4. Pozdrav svima. Prije mjesec ipol sam u neznanju napravio update software, kad sam dosao po auto pitao sam lika de mi jos jednom recite sta ste radili na autu, "servisna akcija" mi je zvucalo nesto super. Lik mi onda rekao"moli Boga da sto prije krenu odlaziti dizne i ostalo" hladan tu me oblio. Kad sam se informirao vidim da nisam trebao to napraviti, jedino je ok sto se ima 2 god garancije na te dijelove.. Zanima me dali je itko vraćao software na stari, tvornički, vidim da neka firma koja se bavi cipiranjem ujedno i to radi, Citius iz ZG-a. Ili ostaviti ovako 2 god pa sta ode nek mjenjaju a poslije 2 god vratiti software i moliti se da ovaj software nije napravio puno stete pa da krene sve zivo odlaziti. Jeli itko vracao na stari software? Hvala.na odgovorima.