Darac031

Member
 • Content Count

  29
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Darac031

 • Rank
  SDI
 • Birthday 06/28/1997

Profile info

 • Name
  Dario
 • Vehicle
  VW Passat B6 2.0TDI DSG
 • Location
  Osijek

Recent Profile Visitors

806 profile views
 1. Update mape napraviti, ili?
 2. Ima li načina za napraviti da radi? Smiješno mi je što mi na navigaciji pokazuje dozvoljenu brzinu, driver assist me upozorava ako ju prekoračim, a ovdje mi piše da funkcija nije raspoloživa, ako uopće pokaže taj izbornik. Ako pomaže, imam obdeleven.
 3. Iz Italije je uvoz
 4. Pozdrav! Ima li netko ideju zašto mi se na Audi A6 2019. Godine pojavljuje ovo? https://ibb.co/g9fkFLb Nekada tog dijeka za prometne znakove ni nema, a kada ga ima, ne pokazuje ih. Navigacija pokazuje svoja ograničenja (pretpostavljam po kartama) a audi driver assist svoja ograničenja brzine (obavijest da se prebrzo vozi)🤨🤨
 5. Darac031

  Passat 2.0 tdi 239ks

  Ja gdje god sam gledao, ne mogu naći ništa bitno osim mušica uobicajenih, pogotovo za 2019. Godinu. A opet, decko koji mi odrzava trenutni auto kaže da motori sa dvije turbine vecinom imaju problem sa malom turbinom jer se vrti na jako visokim okretajima pa kaze da nije dugotrajno…
 6. Darac031

  Passat 2.0 tdi 239ks

  Ima li netko novih iskustava sa ovim autom? Zapeo mi je za oglas passat alltrack bitdi dsg 176kw 4motion, 140tkm, a ne bih se bas zaletio u nesto ne provjereno
 7. Pozdrav, Na passatu b6 imam najosnovniju kontrolnu tablu (vidi ovdje), volan bez komandi, ručicu brisaća na kojoj nema bočne tipke te nemam tempomat. Htio bih ubaciti veću tablu (vidi ovdje), volan sa komandama, novu ručicu ukoliko je potrebna sa tipkom koja kontrolira informacije na tabli i tempomat. Što mi je sve potrebno od dijelova? Passat je automatik. Ide li sve plug n play što se tiče table? Za volan pretpostavljam da mi treba zavojnica volana.
 8. Darac031

  Passat B6 pregrijavanje

  Nista ne blokira ventilator, normalno se vrti. Takoder crijeva od vode nisu tvrda, rashladne tekucine ima dovoljno. U guzvi se najcesce grije.
 9. Pozdrav svima, Passat B6 2006 2.0tdi mi je poceo dizati temperaturu na godisnjem odmoru. Prvi put sam primjetio na brdovitoj cesti, digao 5 stupnjeva iznad 90, od tada prosao 180km sa normalnom temperaturom od 90 stupnjeva. Danas mi je opet digao temperaturu dok sam cekao u koloni 15ak minuta za 10-ak stupnjeva. Rashladne tekucine ima i nigdje ne curi, sto bi mogao biti problem?
 10. Darac031

  Passat B6 pitanja

  Dakle, sve na autu je riješeno osim klime. Promjenjen je taj mali dio, presostat ili kako već, promijenjeno magnetno kvacilo klime, kompresor ispitan i dobar je, plina ima, adaptacija rađena. Klima i dalje slabo, odnosno na vrućinama nikako ne hladi, sve dok auto ne ode u obrtaje na neko vrijeme, tipa testirano na autocesti pri 160km/h klima super hladi, cim se uđe u grad i bude sporija vožnja, prestane hladiti. E sad, koliko sam uspio skuziti, manji ventilator na hladnjaku se uvijek vrti istom brzinom, da li bi problem bio u samom ventilatoru ili nešto treće?
 11. Moze li se na passat b6 staviti drugi procesor rucne? Trenutni je kat br 3c0.907.801.b, riknio je i stavio bi 3c0.907.801.j Moze li ici uz kodiranje?
 12. Darac031

  Passat B6 pitanja

  Narucio taj kineski sa alija. Što se tice pranja sajbe, osigurac sam promijenio iako je stari bio ispravan. Imam 2 pumpice, imam xenone ali nemam pranje farova.
 13. Pozdrav, od nedavno sam vlasnik B6ice 2.0tdi pa imam par pitanja. 1. Oprema je neka osnovna, pa nema automatsko paljenje svjetala na prekidacu. Ako uzmem drugi prekidac sa b6 na kojem ima automatsko paljenje, hoće li to biti plug and play? 2. Klima mi slabo hladi. Plin je nadopunjen, ali joj treba oko 5 minuta da uopće počne hladan zrak ići. Slab kompresor ili nešto drugo? 3. Ne radi mi tipka za otvaranje gepeka ni na ključu ni na vozacevim vratima, dok tipka na samom gepeku radi. Osigurace sam pregledao, do čega bi dalje moglo biti? 4. Ne radi mi pranje stakala. Kad povucem ručicu čuje se relej da skljocne, ali ni jedna pumpica ne radi, tekućine ima. Također, na dijagnostici mi je izbacio grešku strujnog kruga kod bočnog zmigavca iako on radi, googlanjem koda greške pokazuje mi na relej. Da li je moguće da je on povezan sa otvatanjem gepeka i pranjem stakla? Isprike na glupim pitanjima i hvala na odgovorima.
 14. Darac031

  1.8T Motor

  Izgorili ventili, napravljena cijela generala motora, stavljen drugi turbo, poslje tog struja pocela zezat pa sam se rjesio auta. Jbg, bas sam na loseg bio naletio.