barakara

Član
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About barakara

  • Rank
    SDI

Profilne informacije

  • Ime
    Zvonimir
  • Vozilo
    VW Golf Plus 2009 2.0 TDI 81kW

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Nasao sam dobrog mehanicala u VG i bez pogovora je napravio rekalibraciju klimatronika, ali uzalud, suvozaceva strana mi ovisi o vozacevoj, ako je suvozaceva na max temperaturi, a vozaceva na 20 onda ce na suvozacevoj puhati hladno. To moram traziti mehanicara da ispita kada opet zavrsim kod njega ovaj tjedan Koliko kosta otprilike taj motoric? Cijena bi trebala biti priblizno slicna iako je moj auto 4god noviji
  2. Svaka ideja je dobrodošla u ovoj situaciji. Dobio sam jedan savjet sa drugog foruma i to je sve sto su pokusali pomoći što bi moglo biti, pa ako netko moze protumačiti ovo jer sam ja laik oko auta.
  3. Pozdrav ekipa, trebam pomoć ili savijet sto da napravim. Naime imam Golf Plus 2009god, 2.0 TDI 81kW i imam problema sa grijanjem. Problem je taj da auto na vozacevoj strani grije normalno, a na suvozacevoj grije jedva mlako i to kada je na suvozacevoj strani stavljeno da grije na maksimalnu temperaturu. Kod dva mehanicara je bio i prvo su posumnjali na motoric klapne da ne radi, jer ima 2 za vozacevu i suvozacevu stranu, ali kada su raskopali sve i dosli do tog motorica klapne i kompjuterski ga micali, radio je naj normalnije i zakljucio je prvi mehanicar da je kiler u pitanju. Odem kod drugog mehanicara, ostavim auto i cijeli dan se bavio s njim i isao je nekakvom eliminacijom. Motoric klapne radi, senzor temperature termostata radi jer auto drzi temperaturu, ali je grijanje i dalje skoro nepostojece na suvozacevoj strani. Zamjenimo kiler i auto grije bolje nego prije, ali problem je opet u suvozacevoj strani jer i dalje skoro da ne grije. Iduce sto bi htio probati je ta neka kutija grijanja sto je oko 100€ i jos su ruke toliko kod njega, ali me nekako strah da se to zamjeni pa da je opet isti problem. Da napomenem, auto na sredini za straznju klupu isto ima 2 otvora za grijanje i tu je isto skoro nepostojece jer jedva da grije. Htio bih to rijesavati jer odgadam vec godinu dana, ali sada vise ne znam sto da radim i u sto da se upustam. Ono sto sam jutros primjetio kada sam dolazio s posla je to da kada zatvorim svo grijanje(ventilaciju) u autu osim na suvozacevoj strani, onda krene grijati normalno, ali se i puhanje pojaca kako treba biti. Kada ponovno otvorim svu ventilaciju u autu automatski puhanje na suvozacevoj strani postaje za skoro 70% slabije i puno puno hladnije, skoro pa hladno kako sam gore naveo. Ima li itko ikakav savjet jer sam ocajan vise oko tog grijanja?