Josip99

Član
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Josip99

  • Rank
    SDI
  • Birthday 09/05/1996

Profilne informacije

  • Ime
    Josip
  • Vozilo
    Golf 4

Recent Profile Visitors

186 profile views
  1. Josip99

    Golf 4 kočnice

    Ima ESP, Greske vise nema, otkako su zamijenili senzore, ali velim problem je ostao ,prije nego kaj se zaustavim na papucici ima taj osjećaj abs-a/propadanja Veli mi majstor da probam zamjenit modul abs-a, sad dal' probat uzet negdje rabljenog ili ovog svog nositi električaru?
  2. Josip99

    Golf 4 kočnice

    Jos uvijek nisam popravio stvar, znaci ovako, na dijagnostici je bilo da jedan senzor(zadnji lijevi) očitava razlicitu brzinu od ostalih, stavljen je novi citac senzora(prsten) sa lagerom, greške na dijagnostici vise nema ali ista stvar.. Počelo mi dešavat da nekad zna na kontrolnoj tabli zna biti upaljena lampica abs-a i esp, i tad toga problema nema, znaci samo dok svjetle lampice, jer tada je abs vjerovatno iskljucen..
  3. Pozdrav, trebao bi promijeniti prve i zadnje amortizere, možda tko od vas u zadnje vrijeme mijenjao pa da zna koja bi bila okvirno cijena? Odma koje preporučate, da je bar neka srednja, bolja klasa
  4. Pozdrav, znate možda gdje bi se dalo pronaci u HR, ovakva rucica mjenjača za golf 4, 5 brzina
  5. Josip99

    Golf 4 kočnice

    Ne trese ništa recimo kod kočenja pri velikoj brzini , i dobro koči, velim prije samog zaustavljanja kočnica kao podrhtava/propadne pri jako maloj brzini. Prvo sam mislio da mozda nisu dobro odzracili ali vele da je dobro..
  6. Pozdrav, naime imam problem sa kočnicama. Evo kako je sve krenulo, dao sam zamjenit lagere i glavcine u kotacima i odma su mi promjenili prva dva lajtunga od kocnica i novo ulje, i odma mi se pocelo desavat da prilikom zaustavljanja, znaci sekunda dvije prije nego sto stanem kocnica kao "podrhtava" tj osjeti se na nozi. Idem za par dana opet kod mehanicara provjerili su senzore od abs-a sve dobro, zatim ga spoje na dijagnostiku, pokaze senzor brzine zadnjeg kotaca zamjenili su lager na kojemu je taj senzor, greške nema problem je ostao isti.