0
Meguiar's Hrvatska

23/03/2013 – subota od 10h Auto Partes klinika!!!

Recommended Posts

Dragi Entuzijasti!

23/03/2013 – subota od 10h Auto Partes klinika!!!

Krecemo u 10h i zavrsavamo oko 14h. Dok Vi ucite i radite na autu, vani se sprema rostilj pa po završetku dobijete zasluzeni „gablec“ u obliku pljeski i kobasica...

Osnovni cilj Auto Partes klinika je pokazati Vam na koji način da pravilno održavate Vaše vozilo uz savjete profesionalaca sa dugogodišnjim iskustvom. Ne morate znati ništa o detailingu – mi smo tu da Vas naučimo...Godine nisu važne (od 7 – 77)

Idemo kao i obicno – najprije teorija o pranju (zasto auto sampon, kako pravilno prati auto, kako odrzavati lak i unutrasnjost, svakodnevni problemi i kako ih rijesiti...). Prezentacija je interaktivna i sve sto Vas muci (ako nesto nismo spomenuli) Vi pitate, a mi predlazemo rjesenja.

Nakon prezentacije se bacamo s rijeci na djela – uzimamo Vas 1 auto i radimo konkretno na njemu. Sve je interaktivno jer mi najprije pokazemo na malom dijelu auta, a nakon toga Vi to isto vlastorucno radite i ucite. Kako je lak taj koji je svima najzanimljiviji pokazati cemo sto sve Vi sami mozete napraviti da bude kontinuirano sjajan i bljestav te kako da ga zastite. Sve sto i sa cime radimo cemo jos dodatno objasniti zasto je bas to najbolje.

Proci cemo i plasticne dijelove (kako ih odrzavati, kako im vratiti prvobitni sjaj...) kao i odrzavanje naplataka i unutrasnjosti. Ukoliko imate neki vlastiti problem koji ne mozete rijesiti Vi pitate mi odgovaramo i pokazujemo kako da ga rijesite.

Bez obzira na vrijeme koje ce biti na dan klinike, nista nas ne sprecava jer smo pod krovom i u grijanoj radioni (nema izlika glede vremena).

Prijavite se kao i do sada na facebook stranicu Auto Partes ili na info@partes.hr, kako bi rezervirali svoje mjesto (broj sudionika je ograničen).

Neka njega vozila postane Vaš hobi!!!

Prijave su od ovoga trenutka otvorene....

Share this post


Link to post
Share on other sites
0