Jump to content
VW Club Croatia

Recommended Posts

• Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Za B4 su rijetkost držači za čaše kod mjenjača sa suvozačke strane.

B4_cupholder_open.JPG

Središnji naslon za ruku imam i ja, s njim dolazi kožna ručna.

od cure B4 ima drzace za case na suv. strani,sredisji naslon i iza za casu drzac,sta je srki sliku stavio :) nisam znao da je to RARE :)

prednje podizace,siber... i na kljuc zatvara prozore i siber ;) to mozda nije rare al valja spomenut :)

Edited by VecTDI
Posted

imal sam ja crnog tdi iz njemacke uvezenog, koža crno zelena, drzaci casa iza i napred, svi zvucnici, sjedala na struju podesavanje, grijanje prednjih...

budem slike nasel pa stavim

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

Ova oplata izgleda kao da je od dvojke,kockasto mi nekako..A boja izgleda kao da je ova oprema bila skupa prije 20 godina :)

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Posted (edited)

Ovo vam je Taxi, zato ima takvu konzolu i ove prekidače tamo. A boja unutrašnjosti gadna :)

Bio je jedan takav na njuškalu, neznam jel jos uvijek.

Edited by kile_passat
  • 5 years later...
Posted (edited)

Pola stvari koje navodite da su rare su ustvari baza u jednoj od verzija... Za primjer uzimam svoju pasulju Highland:

-četverokraki volan s airbagom koji je bio dostupan u isključivo dvije verzije unutar Highland paketa: kožni i drveni(izrazito rijetko u ovom paketu), mjenjač je UVIJEK orah, drveni bet obzira na volan

-suvozačka armatura je bez pretinca, ravna s natpisom airbaga

-Sahara bež polukožni interijer uključujući oplate vrata ili rjeđe ful kožni sicevi, tepisi su u blijedo bež boji

-Kod sedan izvedbi svaki ima stražnje sjenilo-roletu

-Cupholder na suvozačevoj strani i na zadnjoj klupi, pepeljare također ima naprijed i nazad, ali mislim da su one u svakom b4 već serijski

-Ručni podizači, u highland opremi ne postoje električni

-Klima(rijetko automatska) , abs(svaki) 

-Beta radio kazetofon s 4 zvučnika naprijed

-Električni retrovizori

-Poluzatamnjene zadnje lampe(rikverc svjetlo i žmigavci) kao i bočni žmigavci 

-Svi dolaze s istim čeličnim felnama kojima se ne mogu sjetit naziva, 15"

-I naravno retrovizori i branici u boji auta. Inače kod highland opreme paleta boja je bila jednako naplaćivana bez obzira na boju. 

Uskoro ako bude zainteresiranih izbacim sve pakete a po potrebi i poslikam uživo ?

Edited by 7kunac
Greška

• Create New...