Jump to content
VW Club Croatia

Recommended Posts

Posted
Kako ti kažeš fabrički :) smoked štopovi su dolazili u arriva opremi,imali su ih neki ili čak svi GT i G60 modeli.

on vjerojatno misli na skroz smoked stopove,znaci pozicija i stop svjetla,a ne samo zmigavci i rikverc,ali to nije "fabricki",to je Treser,mislim cak

i da na samim lampama pise Treser...

• Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Radije spremi sliku i postaj ju normalno gore, kad se ovo preko e-baya proda, netko tko će čitat ovo za npr. 2 mjeseca neće moći vidjeti.

Pretpostavljam da je onda bila i crveno crna plastika.

Trebaju negdje na netu biti full katalozi sa svom dodatnom opremom i svime, kao što je i sa mk2 rare options topicom. Tko nađe će biti faca :D

Edited by rajkec
Posted
Za B4 su rijetkost držači za čaše kod mjenjača sa suvozačke strane.

B4_cupholder_open.JPG

Središnji naslon za ruku imam i ja, s njim dolazi kožna ručna.

Vdido ja kod bratica tdi 94' gl oprema mislim...uz to jos podizaci naprijed i siber... ostalo golo :) ...fora stvarcica za putovanja

Posted
MfJYTsACjOX6130669611165P3109.jpg

A vidi ovo :)

to je hella radila za passate jette i golfove bilo je i u crveno žutoj kombinaciji

Posted
da al ovi su novi,i prodaju se za 500$...u kutiji,nikad korišteni :)

Pa ako ti to treba nazovi adria trgovina zagreb uvoznike za hellu i možda ti mogu naručiti a ujedno ćeš saznat cijenu

• 1 year later...
Posted (edited)

Vidio sam nedavno jednu rare stvarčicu ali nisam slikao. Iznad zadnjih lijevih i desnih vrata imaju svjetla za čitanje/otvaranje vrata. Zgodna stvarčica, prvi put vidim :palacg

Edited by kile_passat
  • 8 months later...
Posted (edited)

Roko nije rare :)

evo par rare stvari

centralna konzola sa naslonom za ruku, cupholder iza i koznom rucnom(spominjala se vec, al nema slike vise)

Picture467.jpg

drzac za case kod suvozacevih nogu

cup-383F.JPG

peraci farova

dsc00022an.jpg

heckblende i votex spojler krovni

heckblende-vw-3a-3373870208540639279.jpg

usa sidemarkeri

side_marker.JPG

Edited by srki
Posted

spojler znam di ima jedan, samo nikako dedu uhvatit da je parkiran :D uvijek se mimoidemo , ali da ih se nadi na ebayu samo su oko 70-80e na vise

a heckblendu nisam nikada vidio, ni kod nas ni po autootpadima.. al naletit ce kad tad :)

Posted (edited)

ispravio sam sliku, nije onaj spojler votex vec neki tuning :) sad sam tek skuzio

ma lako cemo mi to rjesiti , samo da ga uhvatim :D uvijek trebaju neke djelove pa mjenjamo

Edited by srki
Posted (edited)

Kupio ja drugog passata,medjuliniju plavog,karavan,abs 2x Airbag te grijanje sjedala i klima :) za moje pojmove rare sve :)

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Edited by ScarFace_vk
Posted

trazim sidemarkere vec jako dugo, na ebayu 350 kn komad... nadjem na njuskalu passata sa njima koji se prodaje u djelove, nazovem i deda veli da ih je prodao za 50 kn....

• Create New...