Marin95

Member
 • Content Count

  33
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Marin95

 • Rank
  SDI
 • Birthday 06/22/1996

Profile info

 • Name
  Marin
 • Vehicle
  Mk3 1.9TDi

Recent Profile Visitors

1888 profile views
 1. Pozz svima,ovako kolega ima tricu gtd 75ks,turbina je onako napola gotova,on bi stavio od 90ks tdi turbinu ali nezna dali paše i jel treba nešto prepravit da bi to radilo kako treba.
 2. Pozz Imam cudan problem kad idem upaliti zadnji brisac upali mi se grijac i svijetli dole na prekidacu svijetlo,ali brisac neradi samo zuji,tako da necu da palim ni grijac posto neznam da nebi nesto planulo.Dali je imo neko takav problem il zna sta bi moglo biti problem.
 3. Marin95

  Mk3 Spajanje maglenki

  nemam jack,a org prekidac sa 2 zuba za prednju i zadnju,a taj okrugli jack mi stoji kod hladnjaka tacnije gore na njemu. zna li netko na koje zice se trebaju spojit maglenke
 4. Pozz svima,zanima me gdje spojit maglenke mislim na koje zice,posto nemam blage veze oko toga.Imam prekidac u autu za maglenke i izvucene kablove iz kabine.Prekidac svijetli zeleno kad jednom povucem prema sebi,sad me zanima gdje ih spojit tamo na onim kablovima pod haubom.
 5. Marin95

  Mk3 Tdi Problem sa satom

  Problem rijesen,kazaljke su bile problem previse bile stisnute sad je sve uredu
 6. Pozdrav ovako rastavljo sam sat da ofarbam kazaljke i ubacivao bijelo osvijetljenje.E sad nastaje problem vratio sat dao kontakt neradi nista,sve svijetli lampice ali nerade kazaljke ni displeji,tako je auto stajao upalit i nakon 5 min cuje se krckanje proradi kazaljka od obrtaja i kmh i displeji ali neradi mi sad temperatura i gorivo.Dali netko zna sta bi moglo biti,nista nije osteceno na satu.I jos to krcnanje se prije nije culo kad se auto upali to se cuje jedno 3 sec i prestane.
 7. Marin95

  Passat b3 lip na mk3

  Jel se treba rezat,znam da nemoze na kopce mislio sam zasarafit.A nezz nekako mi dobro sa tim lipom lako se skine
 8. Marin95

  Passat b3 lip na mk3

  znali neko dali treba prepravljat nesto,rezat i slicno
 9. Marin95

  Passat b3 lip na mk3

  Pozz zanima me dali moze lip sa passata na golfa 3,jel treba prepravljat evo na ventu
 10. Marin95

  1.TDI Trza

  a Neznam novi sam na forumu odakle je on
 11. Marin95

  1.TDI Trza

  Ako me razumijes eto pokuso sam nekako da opisem sta se desava.Koliko bi kostala druga bosh pumpa da je uredna ili nova ako ima.
 12. Marin95

  1.TDI Trza

  Pozz svima,ovako imam problem na mk3 1.9 tdi 66kw,auto mi nekad poludi,vozim 70 i odjednom krene trzat stisnem kvacilo pustim i bude normalan,isto mi se desava nekad prilikom naglog pustanja gasa.I jos to mi se nekad ne desava po 10 dana i onda tako odjednom poludi.Cuo sam da je to nesto do dizni.
 13. Marin95

  1.9 TDi Skidanje katalizatora

  ma skinut cu pa sta bude,a za tehnicki se nebrinem kolega mi radi pa tako da prolazi uvijek