GTI-VR6-R32

Member
 • Content Count

  230
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

GTI-VR6-R32 last won the day on March 18

GTI-VR6-R32 had the most liked content!

Community Reputation

3 Neutral

About GTI-VR6-R32

 • Rank
  SDI
 • Birthday 10/18/1980

Profile info

 • Name
  Jovica
 • Vehicle
  Golf 4
 • Location
  Gradiska
 • Spol
  Male

Recent Profile Visitors

483 profile views
 1. GTI-VR6-R32

  Golf 4 lupanje u prednjem ovjesu

  Sad pitanje Sachs ili Bilsten? Sta je kvalitetnije?, lova nije problem,jeli Sachs dolazio fabricki na golfu 4?
 2. GTI-VR6-R32

  Erisin 2 DIN Volkswagen

  kolko te love izasla ?
 3. GTI-VR6-R32

  Golf 4 problemi s paljenjem

  Opet problemi sa paljenjem naime prvo jutarnje paljenje upali ko mina,i poslije vozanja od 5 min do praone i poslije pranja ,auto malo duze zavergla nekada do 2-3 sekunda golf 4 tdi 66kw sta bi moglo biti da nije kojim slucajem onaj famozni relej 109 pri kraju???
 4. GTI-VR6-R32

  Erisin 2 DIN Volkswagen

  Preporuka za 2 din multimediju za golfa 4
 5. Pjeskario sam ga nije bilo druge,vjeruj da sam bio u zurbi i da sam skroz zaboravio da slikam kako je to ispalo na kraju
 6. Napravljen auto,ociscena turbina i zamjenjen n75 ventil koje me zezao cijelo vrijeme,zbog toga se i zaprljala geometrija.
 7. Da na taj rub mislim a i na ovaj centralni dio turbine gdje idu 3 sarafa,tako sam i mislio,rastaviti sve i izvaditi i onda na pjeskarenje,jer negdje sam procitao po stranim forumima da se ne smije pjeskariti ovaj centralni dio.
 8. GTI-VR6-R32

  Golf 4 lupanje u prednjem ovjesu

  Mnogi se zale na monroe,e sada su se pojavili ovi neki starline sa 3 godine garancije i cini mi se da su dobri citao sam po ostalim forumima i neki kazu da su bolji od bilstena,mada mi je to tesko povjerovati.
 9. Da sam cu to skinuti, pa dal da nosim na pjeskarenje ili mogu i sam to ocistiti.
 10. Sada me zeza geometrija turbine,zna da zapne pa nece da mrda nekada radi bez poteskoca,sada imam pitanje da li se smije pjeskariti turbina,mislim da ovaj dio.
 11. GTI-VR6-R32

  Golf 4 lupanje u prednjem ovjesu

  Doslo vrijeme i za zamjenu amortizera,juce sam obisao malo autodjelove i naletim da je neki starline skuplji od bilstena ili saksa,ali ima 3 godine garancije,da li je ko cuo za tu marku i moze neka preporuka za zamjenske?
 12. Evo mene opet,juce sam se vozao i turbina je radila i auto je isao odlicno,i nakon mozda 20 minuta sto je bio ugasen isao u trgovinu.I upalim auto turbina se ne cuje nikako i nece da auto ide,tako da sve vise sumnjam na n75.
 13. Znaci kada upalis auto ona polugica se pomakne skroz do kraja?
 14. Stavljen je nov vakum ventil Imam pitanje,kada se upali auto,koliko se treba pomaknuti polugica turbine?
 15. Evo da javim sada dosao iz voznje auto ide fino cuje se turbina,i nakon vozanja od nekih 10-tak minuta i odjednom ne cuje se turbina i auto nece da ide onako kako treba da ide,gas je postao trom znaci trebas da das gasa skoro do pola da se on probudi da ubrza do 2000 okretaja i osjeti se taj zastoj ispod 2000 kao da mu nesto neda da krene ubrzavati.Cekam platu pa onda cu uzeti nov n75 pa probati,molim i ostale neka se jave ako su imali slican problem sa autom.