s18j

Član
  • Content Count

    16
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About s18j

  • Rank
    SDI
  • Birthday 05/16/2001

Profilne informacije

  • Ime
    Stefan
  • Vozilo
    Mk5 1.9 77kw

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. s18j

    Zadnji brisač

    Ja sam imao sličan problem kada perem auto.To zna često da bude problem ili da ne radi ili da stalno radi kad udje vlaga.Kod mene je problem u onom kanalu kuda idu zice od krova u vrata gepeka.Cesto znaju tu zice da izgube kontakt.Moguce je da je to neko vec radio i da je lose prespojio te zice.Veoma su sitne.Evo neko nestrucno i laicko objasnjenje.Ovo je meni problem pravilo.Prvo bi mi posle pranja auta non stop radio zadnji brisac a u zadnje vrijeme mi je prestao raditi iako se rilej cuje jasno.
  2. Radi se o 2004 golf 5,1.9 TDI,BKC 77kw.Menjac je 6 brzina manuelni.Pri voznji kad ubacim u 4,5 ili 6 brzinu cuje se neki cudan zvuk. Cuje se samo dok je noga na gasu.Cim pustim zvuk nestaje.Evo videa.Najbolje se cuje na telefonu ili na slusalicama.
  3. s18j

    Mk 5 B stub u crno

    sa 5 vrata mi je petica.
  4. s18j

    Mk 5 B stub u crno

    Da da.Samo su ed30 i R dolazili u toj gloss/piano black varijanti.Zanimalo me samo pase li jer sam mislio sa jedne sestice sto je za djelove da uzmem.
  5. Zanima me ako neko sigurno zna mogu li se plasticni nastavci B stuba sa golfa 6 staviti na golfa 5?Na 6 su fabricki dolazili lakirani u crnu a na oko mi izgledaju veoma slicno (ako ne i isto) kao oni na mk5
  6. s18j

    Unutrasnjost auta

    Ne djeluju ove uopste lose za kineze.Za 15-20e nista vise ne bih ocekivao.Evo moje u petici sa aliexpressa sad po kisi sa mokrim djonom funkcionisu kao i oem.
  7. s18j

    Unutrasnjost auta

    Ja sam poručio za G5 sa dead pedal sve je leglo super.Nakon mjesec dana je sve na svom mjestu.A kvalitet mi djeluje ok.
  8. s18j

    Unutrasnjost auta

    Zna li neko pašu li prekidači stakla i retrovizora sa golfa 6 (oni kao hrom) na golfa 5?Je li imao neko iskustva sa istim sa nekih sajtova tipa aliexpress,ebay....
  9. Prvo mi je auto a i vozim tek 2 mjeseca pa ne mogu da ga opisem tacno.Kao metal o metal.Imam snimak.Moze li kako on da se okaci?
  10. Javlja mi se neki cudni zvuk kad je auto na neravnom i neko ulazi/ilzazi iz njega kao i kada stanem i krenem sa neke nizbrdice.Zvuk se cuje oko zadnjeg desnog tocka.Ne cuje se u voznji nista.Zna li neko sta je?
  11. s18j

    Lajsne u tabli i vratima mk5

    Te se nemogu vadit, vjer trendline oprema Hvala puno na pomoći
  12. Pomoć.Htio sam skinuti lajsne enterijera u golfu 5 i folijom ih uraditi u crno.Tu postoji jedan problem.Ne mogu skinuti lajsne tj. kao da ne postoje vec je neki plasticni ili gumirani dio koji kao da je integrisan u tabli.Postoji li neko rješenje ili da odustajem od toga?