1 1
Dzg

Bok ekipa ja sam David

Recommended Posts

Evo, dolazim iz Zg. Sa 31. Godinom sam položio za auto, jedini i isključivi razlog su financije. E sad, imam ogromnu želju za Golfom 5, niti jedan drugi auto ne želim. Dakle, želja i situacije mi dopuštaju kupnju kroz 2 mjeseca. Pratim forume i razna mišljenja i sada je došlo vrijeme i da vas pitam općenito o tome. Kupio bih ili običnog benzinca pa odmah ugradio brc ( dosta pročitao i kažu brc najbolji). Vrlo vjerojatno je današnji BRC u svojim revizijama puno puno bolji i napredniji i uglađeniji od starog, pa smatram da ne bi trebalo biti problema. E sad, svi kažu 1.4. motor da zaboravim. Dakle, idem na 1.6 motor. E sad, mpi i tfsi motori, nešto problemi oko hlađenja ventila. Mene zanima koji bi ste vi uzeli i zašto? Hvala unaprijed.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pozz. Kao prvo brc oprema je najskuplja a o kvalitetu bi se dalo pricati kao i za sve talijanske brendove. Po meni q box stag uredjaj sa hana diznama nema premca. Cijena pristupacna.

Drugo pitanje je sta ces sa plinom u recimo 1.4 ili 1 6 motoru. Plin ko ne prelazi vise od 15000 godisnje nema efikasnost. I ni slucajno plin u fsi. To nema opravdanosti a nema ni ekonomije.

Golf 5 je za nijansu limarijski bolji od golf 3. Jako rijetko naći da nije poceo da hrdja. Tako da moj ti savjet da potegnes na golf 6 ili nadjes golf 4.
Ili pogledaj neki audi a3 ili a4

Poslato sa PGT-N19 pomoću Tapatoka

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 1