ajdino70 Posted January 13 Posted January 13 Pozdrav, desila mi se nesreca sa Tiguanom 2017 2.0 110kw i uspjela je puknut glavcina gdje se sarafi spona. Glavcina je zamijenjena i uradjena spura, sve u zelenom, al letva je pocela ispustat zvukove grebanja/skripanja kada se mota u mjestu. Jedno 7 dana je bilo bez ikakvih gresaka i onda su se pojavile sve moguce greske, auto je pogasilo sva pomagala (airbag, start/stop, prepoznavanje znakova, autohold). Na dijagnostici izbacuje gresku ugla volana i mehanicki kvar letve, samo sto letva i dalje radi okej sto se tice tezine upravljanja volanom. Eh, mene sad zanima da li je neko mijenjao letvu na tom autu ili Passatu 8, Golf 7.5 jer sam nasao da su to sve iste letve. Planiram uzet polovnu letvu i zanima me na sta treba obratiti paznju jer sam cuo da je treba i iskodirati. Auto ima opciju da samo parkira i da samo prati linije na putu.
AUTOFREAK Posted February 13 Posted February 13 Nać istu po kat br i moze ju se prilagodit i u ovl servisu....
Recommended Posts