daniels Posted January 23 Posted January 23 Orginal crni VW 357906381A 15€ Novi sivi 1J0906 381 A cca 35€ I neki noname zamjenske 7-8€. Jel uzet ovog sivog ili ovi delaju ok zamjenski. Taj starac mi par mjeseci bude trebal svakodnevno da se ne hebem i uzmem orginal? Ali zagaj dat 30e vise ako su zamjenski ok.
MateV Posted January 23 Posted January 23 Uzmi polovnoga za 10e max s otpada i gas. Nemoj se zafrkavat sa zamjenskim. To će ti bit topran ili neko slično smeće. 1
daniels Posted January 23 Author Posted January 23 2 hours ago, MateV said: Uzmi polovnoga za 10e max s otpada i gas. Nemoj se zafrkavat sa zamjenskim. To će ti bit topran ili neko slično smeće. Ajd da je bosch, hella, ali no name. Kak imam sa zamjenskim senzorima indikatorima losa iskustva nece mi se sa tim kemijat, ako bas netko nezna e taj uzmi ok je.
mur3633 Posted January 24 Posted January 24 Novi original i da ne mozgaš. Ako je već ta cijena, ne bih se razmišljao iskreno. Postoji i Hella pod brojem 4RA 007 507-081 Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
daniels Posted January 24 Author Posted January 24 9 hours ago, mur3633 said: Novi original i da ne mozgaš. Ako je već ta cijena, ne bih se razmišljao iskreno. Postoji i Hella pod brojem 4RA 007 507-081 Sent from my S24 Ultra using Tapatalk Narucil sam oem drugi tjedan bude dosao, nije mi se lutalo i trazilo di ima. Danas sam stavil novi mayle dok oem ne dodje. Kakve sam srece ovaj bude radil dobro a oem ce se vozit u pretincu narednih 2g dok nepe auto u rashod. 1
Recommended Posts