Jump to content
VW Club Croatia

Recommended Posts

Posted

Poz ekipa, zanima me sta je bolje za kupit? Nebi to bilo za neki posao nego cisto da sebi na tiguanu 2017god. neke stvari napravit, kao npr. otkljucat carplay, app, boje interijera i digitalne istrument table, radar na navigaciji itd...

Malo sam gledao po yt obd11 je cini mi se za one koji se ne zele zezat sa kodiranjem nego platis u kreditima i ukljucis preko aplikacije neke od funkcija, a za otkljucat carplay i slicno treba ako sam dobro svatio vcds?

Naravno uz prijedlog sta kupit, nebi bilo lose da napisete i kako neke stvari iskodirat!

Hvala!

Posted

Kupi VCDS od Sklad66. S njim možeš sve, ne trebaju ti nikakvi krediti.

Samo oprezno!!!

• Thanks 1
Posted

Hvala, a reci mi vidim da je to kabel koji se ukopca iz laptopa u auto, pa me zanima koji program treba itd....?

Posted

Da, to je kabel koji se ukopča na jednu stranu u OBD priključak u autu, druga strana u USB utor na komp. Program je VCDS.

Obzirom na pitanja koja si postavio, osobno mislim da se nebi trebao upuštat u to. Bolje nekom plati pivu i ćevape da ti iskodira što želiš, nego da od auta dobiješ ciglu.

• Thanks 1
Posted (edited)

Slazem se da je mozda bolje dat to nekome ko zna radit, ali sam ja lik koji voli sve naucit pogotovo sta se tice auta. Jer budimo realni niko se nije naucen rodio i onaj kome bi platio isto je pretpostavljam krenio sam cackat kao sto zelim i ja, prema tome vjerojatno nekad moras nesto i pogrijesit da bi naucio.

Gledat yt i pratit korake, mislim da nebi tribalo bit nekih vecih problema.

Edited by sauhea
  • 2 weeks later...
Posted

Obd11 imam onaj iz zlatnog vremena kad je bio life time....  i meni je jednostavniji za radit od vcds...jer imas sve na mobu i malo dongle je kompaktan..... Vcds imam na laptopu i on mi je za starije vagene a novije koristim odis.

Prednost aktualnog obd11 je sto ima sfd otkljucavanje pa se mogu radit noviji vageni..... dok sklad-ov vcds to nema... bar za sada....

• Thanks 1
  • Create New...