predatorGTIvr6

Član
  • Content Count

    184
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About predatorGTIvr6

  • Rank
    SDI
  • Birthday 09/14/1990

Profilne informacije

  • Ime
    Kristijan
  • Vozilo
    Golf V GTI,Golf III VR6 (in construction)
  • Web
    http://
  • Interests
    VW 4life

Recent Profile Visitors

3737 profile views
  1. Pozdrav svima. Kupujem forge ili revo intake za 2.0 TFSI motore. Ponude molim na PM. Lp.
  2. predatorGTIvr6

    Golf V GTI - optika/špur

    Na vilici sam pomakul 2mm naprijed, nije tolko kotač bil zamaknuti koloko je mene "majstor" uvjeril da je pomaknuti, evo danas sam ponovno sve premjeril i sve je u savrsenom stanju razmaki i diagonale se sve identicne na obadvije strane. Evo hvala jos jednom svima na ovoj raspravi.
  3. predatorGTIvr6

    Golf V GTI - optika/špur

    Kotač sam ppomaknul na vilici, jedno 2-3mm, ali sam nakon tog svejedno išel na špur. Kak ne znači da je dobro, pa vidiš da sam napisal da auto ide ravno kad se pusti volan ne vuče nikam, iako imam loše gume. Neznam po čemu zaključuješ da sad ovo ne znači da je sad dobro ?
  4. predatorGTIvr6

    Golf V GTI - optika/špur

    Evo napokon riješen problem ))))) Hvala Bogu i Vulkalu. Ovjes na cijelom autu je bez greske, nista nije savinuto,problem je u "Majstoru" u Gummimpexu u Varaždinu, danas sam bil kod Vukala o na njihovoj optiki špur koji su napravili u vž-u nema veze z vezu, sad auto ide ravno ko strijela i jos mi je majstor rekel kad zamjenim gume, pošto su mi ove loše da ak bu kojim slucajem vukel na stranu,da dojdem i da mi bu složil besplatno. E to se zove usluga, svaka cast, k tome su jos 40% jeftiniji. Preporucam Vulkal svima!
  5. predatorGTIvr6

    Golf V GTI - optika/špur

    Hvala svima na odgovorima, evo sutra budem to sve premjeril i poštelal, pa onda opet na optiku da vidim rezultate. Hvala još jednom svima
  6. predatorGTIvr6

    Golf V GTI - optika/špur

    može neko objasniti to štelanje mosta,neka slika bila bi poželjna,pregledal sam cijeli net inema nikakvo objasnjenje.
  7. predatorGTIvr6

    Golf V GTI - optika/špur

    Kugla i vilica su nove, tak da su sigurno na mjestu, ali ipak, javim navečer rezultate mjerenja.
  8. predatorGTIvr6

    Golf V GTI - optika/špur

    Hvala, budem provjeril Još mi je čudnije da je veča razlika kad su kotači u zraku, onda se baš na oko vidi da je desni bolje natrag pomaknuti, a dok je auto spušten ne vidi se tolko, baš dobro treba pogledati da bi se vidjelo da je pomaknuti unazad, i da, nakon špura mi vuče u lijevo, a nagibi i sve ostalo je 100% na mjestu.
  9. predatorGTIvr6

    Golf V GTI - optika/špur

    Kak znam, znam po tome jer sam bil na špuru i lijevu stranu uopče nije trebalo dirati. Budem pogledal most, pošto kažete da se da štelati,pa onda javim,ali sumjam u most, prije je glavčina u pitanju ili rukavac Hvala za san na informacijama
  10. predatorGTIvr6

    Golf V GTI - optika/špur

    Pa po svim zakonima fizike,nemre samo jedna strana mosta biiti zamaknuta,da je otisel natrag s lijeve strane unazd otisel s desne unazad,otisel bi s desne naprijed. I sad ti znaj, nisi mi dal neki konkretni odgovor,nazalost.
  11. predatorGTIvr6

    Golf V GTI - optika/špur

    Nije most,most je na mjestu, nema vidljivih znakova da se zamaknul,a i da se zamaknul onda spur i na lijevoj strani nebi štimal. špur na lijevoj strani je 100% na mjestu
  12. Pozdrav svvwima, Imam pitanje u vezi zautra prednjeg kotača na GTI-u petici. Naime udaril sam u rubnik s prednjom desnom stranuom i sad sam ja zamijenil prednu desnu vilicu, jer je "na oko" samo ona bila savinuta danas sam bil na špuru i otkril sam da mi kotač nije u centru blatobrana, tj. povučeni je malo unatrag, prema vratima, radi se o 7mm (gruba procjnea) e sad me zanima što još utječe na zatur kotača, kak da ga dobijem u centar. Da li je samo stvar u rukavcu ili još negdje. Siguran sam da je amortizer ravan 100%. ostalo ništa nije bilo oštećeno ni spona, ni ostale balans štange itd. I sad nakon špura auto mi vuče u lijevo. Molil bi vas pomoč oko tog. Hvala. Lp.
  13. predatorGTIvr6

    Golf V -armatre pitanje

    Da, to zanam, razlike u boji. Svi daju odgovore, ali nitko ništa konkretno...da li postoji onda taj "dash cover" posebno za naručiti ili?
  14. predatorGTIvr6

    Golf V -armatre pitanje

    Da, to se i meni desilo, baš zbog suvozačevog airbaga trebam drugi "dash cover" A može možda netko pogledati, u ETKI da li postoji mogućnost da se taj gornji dio posebno naruči?
  15. Bok svwima. Zanima me da li je moguće kupiti samo gornji dio armature za Golfa 5 GTI-a, da se ne kupuje cijela kompletna hvala unaprijed.