Golf444

Member
 • Content Count

  26
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Golf444

 • Rank
  SDI
 • Birthday 11/04/1995

Profile info

 • Name
  Marko
 • Phone number
  narodni auto
 • Vehicle
  Golf IV
 • Location
  Marija Bistrica

Recent Profile Visitors

520 profile views
 1. Na autu je već 1k0 953 549 cf modul zvog mf tipki, ručica iz kine 1K0 953 513 G Čk nisam ni uzeo čak najeftiniju, aktivirao preko auto-com dijagnostike i baca mi na displayu gdje su inače km znak tempomata i uskličnik kraj njega. uopče ne reagira na ručicu, štopšalter i na kvačilu su dobri i na dijagnostici kad uđem na funkciju tempomata registrira kad pritisnem kvačilo i štop, Dijagnostika ne prikazuje nikakvu grešku, jel imam šta još za provjeriti ili da nije do same ručice makar je nova, ali upitne kvalitete. Do sad nisam nikad imao poblema ni s ručicama što sam naručivao ni ičem drugome iz kine za čudo 
 2. Na autu je već 1k0 953 549 cf modul zvog mf tipki, ručica iz kine 1K0 953 513 G Čk nisam ni uzeo čak najeftiniju, aktivirao preko auto-com dijagnostike i baca mi na displayu gdje su inače km znak tempomata i uskličnik kraj njega. uopče ne reagira na ručicu, štopšalter i na kvačilu su dobri i na dijagnostici kad uđem na funkciju tempomata registrira kad pritisnem kvačilo i štop, Dijagnostika ne prikazuje nikakvu grešku, jel imam šta još za provjeriti ili da nije do same ručice makar je nova, ali upitne kvalitete. Do sad nisam nikad imao poblema ni s ručicama što sam naručivao ni ičem drugome iz kine za čudo
 3. Pa nije sporno da se mora nego sam mijenjao lijevu jer se čula dosta jako . Ja sam sad stavio kuglu L gore a na desnom kraju mi je identična L kugla od prije a ovu koju sam skinuo je bila R na lijevom kraju, E sad one same imaju drugačiji nagib pa me zanima jel su te oznake kak treba ili bi onda i desnu promijenio na R ,a npr i krajnici su mi isto tako L na desnoj R na lijevoj.
 4. Da ali na mojim krajnicima su oznake L na desnoj i R na lijevoj strani ali krajnici su dobro okrenuti jer nisu ravni nego su svinuti od felge malo prema poluosovini i gdje god sam gledao na netu na svkom je golfu tako,sad mene i zanima dali je ista stvar s kuglama jer ovdje gdje mi je L kugla na desnoj nagib štima a na lijevoj gdje je bila R zamjenio sa L nagib mi nije dobar i lagano mi trošilo gumu sa unutarnje str.
 5. Zar nebi trebala biti L oznaka na kugli i krajniku left a R right ili je to nešto drugo, mijenjao kuglu još mislim koji idiot krivu kuglu stavio, e sad sam i krajnik mijenjao i skužim da su i druga kugla i krajnici R na lijevoj a L na desnoj, da napomenem i nakon špura mi se lijeva guma trošila malo po unutarnjem rubu kao da nije dobar nagib. Sad bi htio selene i sve promijenit pa nekom odvest na geometriju da mi sredi i nagibe i to jer mi je ovaj samo krajnike štelao, pa nezzz jesam ja lud ili šta je s tim oznakama, pa da onda stavim R kuglu lijevo ako te oznake nešto drugo znače, jer i po gledanju mi npr R krajnik paše samo lijevo na desnoj strani bi vjerojatno zapinjao u felgu.
 6. Golf444

  Golf 4 pritisak turbine

  U ovih 2 tjedna sam pomjerio polugicu milijun puta,a rezultat je isti s tim da kad ju skratim bolje vuče u niskim i ima čak do max 1.4 bara pritiska na kratko pa počne padati i poslje 310 naglo pada sa 1.2 bara na 0.5 i polako raste opet dok ne pustim gas, a kako produžim u niskima se vuče i tek oko 2200 počne vuć i dođe do 1 bar i opet oko 3200 padne na 0.5 i počne opet rasti.
 7. Golf444

  Golf 4 pritisak turbine

  Evo kratkog videa.https://youtu.be/dC5urynzWhU Kud bi sad još trebalo s njom po ravnici je puno bolje, ali u 2 brzini u uzbrdici se točno osjeti ovaj pad pritiska i stane ubrzanje pa kasnije opet krene, tak da mi ovaj pad nije jasnan jer ima u niskim i visokim a šta je s srednjim, po ravnici drži 0.6,0.7 znači po tome da bi ju trebalo još produžit ili,? več je sad gotovo do kraja produžena.
 8. Golf444

  Golf 4 pritisak turbine

  Stvar je u tome da je on išo dobro nakon zamjenje ,bar šta se tiče nižih u visoke sam rijetko ulazio, a sad kad svaki dan sam počeo prolazit po jednom dijelu autoputa se itekako osjeti kod ubrzamja.sad sam produžio do kud ide pa budem vidio dns jel bude šta bolje. I usput jel zna ko di bi bilo za kupiti zavojnicu kompresora klime?
 9. Golf444

  Golf 4 pritisak turbine

  Ma znam to ali meni na autoputu od 40-100 treba 11 sec a tolko bi moro od 0-100, meni več na 3000 ispod 0.5 bara
 10. 81kw kolko bi trebo biti pritisak turbine, sad gledo preko obd2 (nemam nažalost vag com) MAP senzor 2.4 bara šta bi znači bilo 1.4 bara boosta, ili se varam? Da napomen da sam mijenjaio vnt aktuator na turbini i vjerojatno nije podešen 100% kak treba, auto ne baca u safe mod ,a sad sam znači ga probao u brdo stisnut iz niskih okretaja i čim idu više okretaji to pritisak pada do 0.41 to bi bilo ok da je podešena tako ali ja sam polugicu produžio i bez obzira kolko ju ja produžim skratim uvijek isto, a ako ga stisnem na 2500 okretaja isto povuče pa nakon par sec pada pritisak
 11. Golf444

  Zelena karbon folija

  Zna li netko gdje bi mogao nabaviit zelene karbon folije najmanje 150x110cm?
 12. Golf444

  Golf 4 rupa u vuci

  Ja se mislio kak bude s zblokiranim egrom kad ono bolje neg s njim Srednje zacrnjenje 0.12 ,još mi kaže ovaj dobro ga gaziš izgleda
 13. Golf444

  Golf 4 rupa u vuci

  Sad imam tehnički kad to riješim i kad bude vremena budem išo nekamo na dijagnostiku da vidim šta je, usput pitanjce do kolko luhta se može tolerirati hod osovine na turbini, sad sam za vikend imo malo vremena pa skinuo usisni dio i prvo mislio ono nema ništa ali ipak ima mrvicu jedva da možeš osjetit valjda pola mm ako i tolko.
 14. Golf444

  Golf 4 rupa u vuci

  U Autovolan.doo, Retkovec sam nabavio ventil. Samo da me to ne zeza inače auto supe od kad sam ga kupio, prije 10 tkm promijenio ulje još je uvijek na istoj razini ja nezz jel mi neko toči dok ja spavam ili šta ali da ni kaplje nije popio malo čudno
 15. Golf444

  Golf 4 rupa u vuci

  Uspio sam nač orginalni za 59 kn . https://www.youtube.com/watch?v=3Am-pctT1RY&feature=youtu.be evo i mali video, nezz jel možete primjetiti kako sjecka 1 sec zastane pa onda povuče opet a gas je cijelo vrijeme do kraja(čuje se i po zvuku), pogotovo se vidi na blizu 4k rpm u 4 brzini kad vidno na 1 sec stane kazaljka a gas je do kraja(0:24 promet ispred mene). Čim je veče opterečenje, npr. uzbrdica to se više to osjeti da mu načas sfali snage pa opet krene.