đumbir

Member
 • Content Count

  101
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

đumbir last won the day on November 2 2019

đumbir had the most liked content!

Community Reputation

3 Neutral

About đumbir

 • Rank
  SDI
 • Birthday 11/30/1979

Profile info

 • Name
  Ivan
 • Vehicle
  Golf MK5

Recent Profile Visitors

1568 profile views
 1. đumbir

  Golf 6 4motion

  Moguće je jer se webasto pali sam ako je temperatura niža od 4-5 stupnja (ako je tako podešeno)
 2. đumbir

  Golf 7 Gtd troši ulje

  Svaki GTD troši ulje, količina varira o stilu vožnje, tko kaže da mu GTD ne troši ulje, laže 2-3mm na šipci je možda malo previše, ali nije nemoguće.
 3. Paše li mrežica prednjeg branika od golfa 7 gti/gtd 2013-2017 na običan tdi branik 2013-2017? Na oko mi se čini da su rubovi isti ali ne mogu naći nigdje da 100% odgovara.
 4. đumbir

  Passat B8

  Ok, Muhu dosta hvale, no baš me zanima da li stvarno radi custom mapu za svaki auto? Nekako mi se čini da ovo što je Garrett_ napisao ima smisla, no što je od toga istina na kraju?
 5. đumbir

  CarVertical - iskustva

  Popunio tablicu s jednim GTD-om
 6. đumbir

  Filteri - anketa / rasprava

  Koristi li ih tko i ima li iskustva sa JC Premium filterima? Poljski brend (inter cars)
 7. đumbir

  Mapiranje

  Znači BKC je 'siguran' za mapu?
 8. đumbir

  Mapiranje

  Što se obično najprije potroši nakon mapiranja? Jasno je da to sve ovisi o stanju i kilometraži auta, no zanimaju me iskustva...da li je to turbo, kuplung, nosači motora ili nešto drugo...? @firepitanje za tebe, koja oznaka 1.9 motora iz vag generacije 2005-2009 se najbolje pokazala sa mapom?
 9. Safe mode definitivno, prvo dijagnostika da se vidi u čemu je problem. Vjerujem da ti neka žica gubi kontakt, kod mene je konkretno bio map senzor, tj. njegova žica. Javi što kaže dijagnoza
 10. đumbir

  Passat B6 problemi

  Imam hot start fix mapu već 3-4 godine, da li itko zna može li ista naštetiti motoru ili nekim dijelovima? Pitam iz razlog što mi se čini da zadnjih godinu dana, kad je motor vrel, prejako se trzne kad upali, baš se osjeti da je dobio puno goriva, a kad sam stavio tu mapu gore nije se tako stresao kod toplog paljenja... Kako je kod ostalih koji imate tu mapu?
 11. đumbir

  Golf 5 1.9 rashladni sistem

  Je u pravu si, to je samo za grijanje, referirao sam se na post gorana
 12. đumbir

  Golf 5 1.9 rashladni sistem

  Ne treba prodat golfa, golf 5 ima isti grijač, naravno ovisno o opremi, zove se z35 element heater. Mislim da se može i retrofitat, jedina mana je što rikne brzo, kod mene je davno riknuo, a ne vadi se baš jednostavno (treba tablu vadit)
 13. Ispitivanje, obrada, gumice i vodilice ventila, piksiranje dosjeda dizni - 1800kn Gumice dizni, brtva glave, sarafi glave, brtva ispuha i usisa, brtva tandem pumpe, leteci lezajevi, brtva poklopca ventila, semering + jos neke sitne brtvice - 1700kn Sve brtve su elring, sarafi takoder