Duba Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Našal sam link za elsu 3.9 sa VW bazom 3 mj. 2011 ... Skinul sam ali nisam još probal... stavim link kad budem doma...
marko.p Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Našal sam link za elsu 3.9 sa VW bazom 3 mj. 2011 ... Skinul sam ali nisam još probal... stavim link kad budem doma... jesi probao? daj link ak radi, imam 3.5 pa bi htio noviju
Duba Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 jesi probao? daj link ak radi, imam 3.5 pa bi htio noviju Nisam ju uspil instalirat... probal sam jedno popodne al neš mi nije htjelo i poslje nikak da uhvatim vremena... javim link kad dodjem s posla...
Duba Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 http://www.warez-files.com/ElsaWin-3-90-VW...11-5300094.html no da bi skidali treba vam premium od Filesonica a stranica na kojoj sam ga nalazil je ugašena tak da... Ugl nisam uspil instalirat, stane mi nakon cca 10 min...
type-r Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 ja sam skinuo onaj link, instalirao i kad otvorim program imam samo ovo sta treba dalje napraviti?
Duba Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 To ti je administrator program za elsu... klikni na drugu ikonu gdi otvaraš program a ne ovu... Uspil sam instalirat ovu elsu al mi zašteka skroz kad oću npr. promjenit jezik iz njemački na engleski... njemački nemam poima pa mi niš ne znači...
SDI_racer Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Jel ima neko link za skinuti neku noviju ELSU od 7,2 koju sad imam. Ako nema može i PM s cijenom za DVD-ove.
projektilski Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Jel ima neko link za skinuti neku noviju ELSU od 7,2 koju sad imam. Ako nema može i PM s cijenom za DVD-ove. ELSA je 3.91 ETKA je 7.3
SDI_racer Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Da li netko ima 3.9 da ima Hrvatski. Može link na rapid ili Vi meni dvd ja Vama kunice
type-r Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 skinuo sam 2 puta, oba puta nisam uspio srediti to sve da radi a i problem mi je skidati posto sam u drugom gradu na faxu i korisim susjedov wireles zato MOLIM neku dobru dusu koja bi mi za odredenu novcanu svotu poslala elsu na dvd-u, ako ima moze i etka u kompletu s tim. molim da se javite na PM radi dogovora. hvala
projektilski Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 Ima netko Elsu za 64-bitne Windowse? I Elsu i Etku ako imas 64bit Windowse, upogonis preko XP-a u virtualnoj masini.
Kazaam Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 I Elsu i Etku ako imas 64bit Windowse, upogonis preko XP-a u virtualnoj masini. Pojasni mi to malo
projektilski Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 Pojasni mi to malo Prepostavljam da imas Windows 7 64bit (Professional, Enterprise ili Ultimate). Za njega instaliras ovo (samo pratis korake): http://www.microsoft.com/windows/virtual-pc/download.aspx Dobit ces potpuno funkcionalne Windows XP u kojima mozes instalirati i Elsu i Etku. I da, Elsa zauzima jako puno mjesta (40+ GB), pa si razmisli na kojoj particiji ces to raditi. XP mode se moze naknadno prebaciti na drugu particiju ako se ukaze potreba....
Kazaam Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 Windows not genuine problem...ne želi instalirati virtualni XP zbog toga. Morat ću na nekom drugom kompu ipak Ali zanimljivo Etka mi opet radi bez problema na 64-bit...
projektilski Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 Windows not genuine problem...ne želi instalirati virtualni XP zbog toga. Morat ću na nekom drugom kompu ipak Ali zanimljivo Etka mi opet radi bez problema na 64-bit... To kad koristis los crack Sljedeci put instaliraj W7 bez ikakvog key-a i sa windows loaderom aktiviraj.
Kazaam Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 To kad koristis los crack Sljedeci put instaliraj W7 bez ikakvog key-a i sa windows loaderom aktiviraj. Muke po windowsima se ovo zove Hvala na uputama
zoky099 Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 Ubi se tražeći shemu spajanja tempomata za mk3 u elsi .. zna neko di se to nalazi? trebam pomoć
sever Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 (edited) prvo i osnovno ispričavam se kaj dižem staru temu ali treba mi pomoc oko else verzija je 3,51 sve instalirano i vw i audi (ostalo mi ni netreba) i ja pokrenem prvo mi izaci 6-7 failova jedan za drugim u prozorima poslje toga je onaj krug s opcijama , napisem sve karakteristike o auta i onda na koju god opciju stisnem meni izbaci poruku " failed to create empty document" i nis se ne desava gledam po netu , trazim i vidim da se cesto takvi problemi pojavljuju ali nigdje rjesenja jel zna ko ovdje o cemu je rijec ? edit : iz meni nepoznatog razloga , uopce nece ucitati sheme, slike , informacije ... bez obzira na to kaj one postoje u datoteki elsa / docs / i onda tam ima razne skracenice Edited January 4, 2013 by sever
MarkoTDI Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 http://isohunt.com/torrent_details/4430703...win?tab=summary ja sam našao ovaj torrent, je li ga itko skinuo ?! ja ga počinjem pa ako već netko je i nie dobar da znam DELITE
Penic91 Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 skinuo sam sa ovog linka elsu , isntalirao, napravio update ali kad pokrenem trazi me korisnicko ime i lozinku, stavim admin i admin te onda ovo odnosno nemam nikakvih funkcija, pa mozda se da nesto napravit prije nego obrisem ili sam skinuo neispravnu?
projektilski Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 skinuo sam sa ovog linka elsu , isntalirao, napravio update ali kad pokrenem trazi me korisnicko ime i lozinku, stavim admin i admin te onda ovo odnosno nemam nikakvih funkcija, pa mozda se da nesto napravit prije nego obrisem ili sam skinuo neispravnu? Ima vec i ELSA 4.0, a sto se tice ovog problema, ako se ne varam, nisi pratio upute kako spada, i negdje ima nekaj za potvrditi prije nego ti se pojavi sve kaj treba. Sori kaj je tak sturo, ali ne sjecam se vise detaljnije...
Recommended Posts