Jump to content
VW Club Croatia

Recommended Posts

Posted

Našal sam link za elsu 3.9 sa VW bazom 3 mj. 2011 ... Skinul sam ali nisam još probal... stavim link kad budem doma...

• 3 weeks later...
Posted
Našal sam link za elsu 3.9 sa VW bazom 3 mj. 2011 ... Skinul sam ali nisam još probal... stavim link kad budem doma...

jesi probao?

daj link ak radi, imam 3.5 pa bi htio noviju

Posted
jesi probao?

daj link ak radi, imam 3.5 pa bi htio noviju

Nisam ju uspil instalirat... probal sam jedno popodne al neš mi nije htjelo i poslje nikak da uhvatim vremena... javim link kad dodjem s posla...

Posted

ja sam skinuo onaj link, instalirao i kad otvorim program imam samo ovo

Beznaslova.jpg

sta treba dalje napraviti?

Posted

To ti je administrator program za elsu... klikni na drugu ikonu gdi otvaraš program a ne ovu...

Uspil sam instalirat ovu elsu al mi zašteka skroz kad oću npr. promjenit jezik iz njemački na engleski... njemački nemam poima pa mi niš ne znači...

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 4 months later...
Posted

skinuo sam 2 puta, oba puta nisam uspio srediti to sve da radi a i problem mi je skidati posto sam u drugom gradu na faxu i korisim susjedov wireles

zato MOLIM neku dobru dusu koja bi mi za odredenu novcanu svotu poslala elsu na dvd-u, ako ima moze i etka u kompletu s tim.

molim da se javite na PM radi dogovora. hvala

• 7 months later...
Posted
Pojasni mi to malo :)

Prepostavljam da imas Windows 7 64bit (Professional, Enterprise ili Ultimate). Za njega instaliras ovo (samo pratis korake):

http://www.microsoft.com/windows/virtual-pc/download.aspx

Dobit ces potpuno funkcionalne Windows XP u kojima mozes instalirati i Elsu i Etku.

I da, Elsa zauzima jako puno mjesta (40+ GB), pa si razmisli na kojoj particiji ces to raditi. XP mode se moze naknadno prebaciti na drugu particiju ako se ukaze potreba....

Posted

Windows not genuine problem...ne želi instalirati virtualni XP zbog toga.

Morat ću na nekom drugom kompu ipak ;)

Ali zanimljivo Etka mi opet radi bez problema na 64-bit...

Posted
Windows not genuine problem...ne želi instalirati virtualni XP zbog toga.

Morat ću na nekom drugom kompu ipak ;)

Ali zanimljivo Etka mi opet radi bez problema na 64-bit...

To kad koristis los crack :)

Sljedeci put instaliraj W7 bez ikakvog key-a i sa windows loaderom aktiviraj.

Posted
To kad koristis los crack :)

Sljedeci put instaliraj W7 bez ikakvog key-a i sa windows loaderom aktiviraj.

Muke po windowsima se ovo zove :D

Hvala na uputama :palacg

• 2 weeks later...
  • 2 months later...
Posted (edited)

prvo i osnovno

ispričavam se kaj dižem staru temu ali treba mi pomoc oko else

verzija je 3,51 sve instalirano i vw i audi (ostalo mi ni netreba)

i ja pokrenem prvo mi izaci 6-7 failova jedan za drugim u prozorima

poslje toga je onaj krug s opcijama , napisem sve karakteristike o auta

i onda na koju god opciju stisnem meni izbaci poruku " failed to create empty document" i nis se ne desava

gledam po netu , trazim i vidim da se cesto takvi problemi pojavljuju

ali nigdje rjesenja

jel zna ko ovdje o cemu je rijec ?

edit : iz meni nepoznatog razloga , uopce nece ucitati sheme, slike , informacije ... bez obzira na to kaj one postoje u datoteki elsa / docs / i onda tam ima razne skracenice

Edited by sever
  • 1 month later...
Posted

skinuo sam sa ovog linka elsu , isntalirao, napravio update ali kad pokrenem trazi me korisnicko ime i lozinku, stavim admin i admin

te onda ovo

90984278.jpg

odnosno nemam nikakvih funkcija, pa mozda se da nesto napravit prije nego obrisem ili sam skinuo neispravnu?

Posted
skinuo sam sa ovog linka elsu , isntalirao, napravio update ali kad pokrenem trazi me korisnicko ime i lozinku, stavim admin i admin

te onda ovo

90984278.jpg

odnosno nemam nikakvih funkcija, pa mozda se da nesto napravit prije nego obrisem ili sam skinuo neispravnu?

Ima vec i ELSA 4.0, a sto se tice ovog problema, ako se ne varam, nisi pratio upute kako spada, i negdje ima nekaj za potvrditi prije nego ti se pojavi sve kaj treba. Sori kaj je tak sturo, ali ne sjecam se vise detaljnije...

• Create New...