smoki Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 Evo da dignem topic iz mrtvih.. I dalje se radi o Passatu 3BG '01.god, zanima me može li se na njemu uključiti opcija kao npr na Golf V, znači čim se upali auto da se upale kratka svijetla? Naravno ako netko zna i kako? thx
marko.p Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 (edited) znam kako se na petici jer sam sebi uključio, vjerovatno je isto i na passatu ako se može.... uđeš u vag com ideš na ikonu prvu po redu. onda ti se otvori novi prozor di ideš u central eletronic pa sa lijeve strane ideš na coding i otvori ti se prozor pa ideš na help coding i tu ti se otvara ponovo novi prozor i tu ti je stavka za daylight svjetla i na nju staviš kvačicu i to je to...evo od oka napamet EDIT:mislim da se to ipak nemože na tvom passatu... Edited December 28, 2009 by marko.p
smoki Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 Thx marko, budem pogledao...a mislim da bi morao imati tu opciju, a ak ne opet dobro...danas ću ga skopčati pa pogledat šta se nudi.. Btw, koju verziju software-a si koristio?
marko.p Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 805.4 sam koristio, mada mislim da to nema neke razlike
Leo Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Nema veze koja je verzija. A što se tiče dnevnih svjetla na tom passatu 3B,, to ne možeš napraviti. Nije to isto kao na petici. Petica ima Bordnetz (procesor strujne mreže) pa se to preko njega radi, a passat toga nema...
smoki Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 Ma vidim i sam da nemam toga, izbacuje mi "no response from controller".. Ali sad me muči slijedeća stavka, vrlo jednostavna koja se mora moći uraditi..a to je brisanje servisnog intervala?
marko.p Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Ma vidim i sam da nemam toga, izbacuje mi "no response from controller".. Ali sad me muči slijedeća stavka, vrlo jednostavna koja se mora moći uraditi..a to je brisanje servisnog intervala? to bi kreza mogao znat
Leo Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 (edited) Na passatu? Hmm da... odeš u 17 , instrument ploču, zatim prilagođavanje-kanal 2 prebaciš na nulu (mislim da ti on izbaci pop-up što znači koji broj, tj. koja je vrijednost). No prije toga provjeri kanal 45 ako je na jedinici, to su ovi naši intervali (365dana ili 15000km), jer ako je neki drugi broj onda je to longlife... Ispravite me ako griješim.... Edited January 1, 2010 by Leo
smoki Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 Nemogu sad odmah to ić provjerit ali ja bi to poništio da se ne pojavljuje na BC-u, ako mogu da se više nikad ni ne javlja..
smoki Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 Problem je slijedeći..moja verzija vagcoma (409.1) nije registrirana i nemogu mijenjati vrijednosti kanala..e sad, odem na rosstechovu stranicu sa namjerom da registriram proizvod i onda vidim da se to naplaćuje 99$! Dali postoji neki crack ili neš slično da se to zaobiđe??
marijo25 Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 nemogu se nikako spojit sa autom. kad hocu nesto provjerit izbaciva mi no controler respone. i kabel mi uopce nije instaliran kao vag com kabel nego kao obicni usb controler,pokusao sam instalirat rucno drivere ali uvijek me vraca na isto
smoki Posted January 23, 2010 Author Posted January 23, 2010 Odeš u device manager i tamo nađeš taj usb controler ili kako se već zove i moraš mu u opcijama staviti com port između 1i4..kada to napraviš onda spojiš laptop na auto, daš kontakt do kraja (prije paljenja) i onda otvori vagcom i pod options moraš testirati com-port..testiraš onaj port koji si stavio na controler..ako je sve ok stisneš save i udri!
kreza Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 nemogu se nikako spojit sa autom. kad hocu nesto provjerit izbaciva mi no controler respone. i kabel mi uopce nije instaliran kao vag com kabel nego kao obicni usb controler,pokusao sam instalirat rucno drivere ali uvijek me vraca na isto kabel je rekao bye bye. novi kabel moraš kupit
marijo25 Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Odeš u device manager i tamo nađeš taj usb controler ili kako se već zove i moraš mu u opcijama staviti com port između 1i4..kada to napraviš onda spojiš laptop na auto, daš kontakt do kraja (prije paljenja) i onda otvori vagcom i pod options moraš testirati com-port..testiraš onaj port koji si stavio na controler..ako je sve ok stisneš save i udri! ma sve sam to uradio i nasao mi je controlor al nista dalje nece da radi. nije valjda da mi je uvaljen neispravan kabel? kako on uopce rikne?
kljajic Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 vrlo jednostavno ako si spojio kabal na racunao koji ima internet vezu tj. da je internet upaljen u jabal he gotov izbrise mu se program u kablu i mora se unjeti novi a nije bas lako ja sam vec par puta to napravio i decko koji mi je prodo to mi je unosio program u moj kabal
smoki Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 E da malo dignem temu iz mrtvih.. Na dosta stvari koje želim napraviti na autu sa vagcom-om izbacuje mi da imam neregistriranu verziju, i gledam malo na rosstech-ovoj stranici - da bih registrirao program moram imati servis i još k tome se plaća nekih 100$.. E sad me zanima dali postoji neki crack za to ili netko ima unlockanu verziju 409.1 vagcom-a? thx
grgaa Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 E da malo dignem temu iz mrtvih.. Na dosta stvari koje želim napraviti na autu sa vagcom-om izbacuje mi da imam neregistriranu verziju, i gledam malo na rosstech-ovoj stranici - da bih registrirao program moram imati servis i još k tome se plaća nekih 100$.. E sad me zanima dali postoji neki crack za to ili netko ima unlockanu verziju 409.1 vagcom-a? thx i ja bi to
Guest ruscic Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 i ja bi to nemože vam ništa pomoč ako je interfejs na blacklisti!!!! prvo moras prominit firmware na interfejsu na određenu verziju i ona instalirat istu i ne radir update!!!
smoki Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 A kako da znam da mi nie interface na blacklisti?? I kak flashat firmware?
Hrvoje_1 Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 E da malo dignem temu iz mrtvih.. Na dosta stvari koje želim napraviti na autu sa vagcom-om izbacuje mi da imam neregistriranu verziju, i gledam malo na rosstech-ovoj stranici - da bih registrirao program moram imati servis i još k tome se plaća nekih 100$.. E sad me zanima dali postoji neki crack za to ili netko ima unlockanu verziju 409.1 vagcom-a? thx Imam ti ja crack za 3.11 vag com, mozes raditi sve sto i s 409.1,a imam i crack za 409.1 al je malo komplicirano za crackat. posaljem ti na mail ak si zainteresiran. pozz
smoki Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 Imam ti ja crack za 3.11 vag com, mozes raditi sve sto i s 409.1,a imam i crack za 409.1 al je malo komplicirano za crackat. posaljem ti na mail ak si zainteresiran. pozz Može, pikni mi mail....
Ruby Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 koji kabel je najbolji za uzet za spajanje golfa 4 tdi 2001 godina za dijagnostiku i takve stvari da radi vag com na njemu??' čitam malo neki pišu ovaj je dobar ovaj nije i tak a vidim an ebayu da ima dosta vrsta??? i gdje ga je najbolje uzeti?
ivwan19 Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 ima li tko kakav link ili nesto za golf mk5 kaj se sve moze napraviti na njima!! ak se sjecam kreza ti si imao nesto ali nemogu naci!
ivwan19 Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 ima li tko kakav link ili nesto za golf mk5 kaj se sve moze napraviti na njima!! ak se sjecam kreza ti si imao nesto ali nemogu naci! kaj nitko nista??
kreza Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 (edited) evo ga. nadam se da će bit među ovih prvoi 10 šta su skinuli VAG COM FOR MKV ne ginu ti čevapi Edited March 23, 2010 by kreza
Recommended Posts