Memphis

Member
 • Content Count

  81
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Memphis last won the day on August 4

Memphis had the most liked content!

Community Reputation

23 Excellent

About Memphis

 • Rank
  SDI
 • Birthday 12/15/1977

Profile info

 • Name
  Milan
 • Location
  Zagreb

Recent Profile Visitors

465 profile views
 1. Memphis

  Veliki servis Passat B7

  Kao što rekoh koji god uzmeš nećeš fulat. Imali su svi "problema" u jednom periodu svoga rada. Tako i sad na EA288 zupčasti škripi a prva ugradnja su Gates, Dayco i Conti. Imaju problema sa remenima i španerima pa su se radile izmjene. Ako ćeš tako gledat nećeš ništa kupit. To su ti jedini proizvođači remena i njih ćeš osim u njihovim kutijama još ih naći u ostalim setovima kao INA, SKF, SNR itd. koji god kupio dobit ćeš jedan od ta tri remena. Imao sam conti sad imam dayco najnormalnije sve radi bez ikakvih problema.
 2. Memphis

  Golf mk 4 egr ventil

  Pa naravno da nisi kad nemaš pojma. A kamoli kad bi znao kaj je to vakum i kako dela.
 3. Memphis

  Golf mk 4 egr ventil

  ne, to crijevo se s vremenom suzi.
 4. Jel ima ulja na usisu?
 5. Memphis

  Kočiona tekućina

  Piše i na plotu ...
 6. Ako skidaš radi čićenja ne treba ti ništa. Ni vcds ni alat. Samo 13 i 17 ključ. Ti ne trebaš skidat nosače čeljusti, to možeš i ovako očistit. Može škripat radi 100 stvar tak da postoji mogućnost da time nećeš ništa postić. Kad sve očistiš, namaži klizače i klizne površine pločica sa masti (pastillube) s vanjske strane ih našpricaj sa bakrenom masti. Ako imaš limove onda taj dio ne bi trebao biti problem.
 7. Memphis

  Golf mk 4 egr ventil

  pa jel probao kako ti radi vakum ventil?
 8. Memphis

  Golf mk 4 egr ventil

  Zapinje? Misliš na kućištu?
 9. Memphis

  Touran, preporuka multimedije

  Sve to što je prije bio problem ili je tražilo dodatne adatpacije kao gatewaye i slično je već integirano u njemu. Doveli su te uvređaje do zavidne razine s obzirom kavi su prije bili, danas je sve to plug&play. Mislim ne znam kak radi ovaj moj sa PX5 chipsetom ali kolega ima neku stariju verziju sa androidom 7 i PX3 taj je dosta spor.
 10. Memphis

  Touran, preporuka multimedije

  Ja sam isto dvojio između Erisina i Isudara na kraju uzeo Erisin jer ima veći ekran za moj model iako je Isudar imao jači CPU (PX6). Eno ga stoji u kutiji već 4 mjeseca nikako da ga ugradim. Platio sam ga 1850 kn.
 11. Memphis

  VCDS - Sva pitanja i pomoc

  Šta je to punjenje kazaljki? Needle sweep? Jel si tražio na 17 > adaptation>long coding >negdje na byte 1, needle sweep? ili gauge test
 12. Memphis

  VCDS - Sva pitanja i pomoc

  Neću sad radi tebe si poništiti interval. Sve što sam probao odrađuje, od resetiranje izmjene intervala i sl. tak da meni dosta i to je daleko on onoga sa čim si krenuo da se ne mogu poništit intervali i sl. Svi znamo da je original najbolji ali pored svega toga ti čovjeku preporučiš igračku
 13. Memphis

  VCDS - Sva pitanja i pomoc

  Gle za mene radi a sad ... kad ne bude kupit ću noviju verziju
 14. Memphis

  VCDS - Sva pitanja i pomoc

  To ak ne piše na njemu UDS ne znači da ga ne podržava. Sa ovim se spajaš na sve kontrolere do 2018. i neke nakon toga. Za novije izbacio je V2 koji je nešto poboljšan i radi sa svim najnovjim kontrolerima. Meni na octaviji 2017. radi sve.
 15. Memphis

  VCDS - Sva pitanja i pomoc

  Ovo je bila cijena drito od Bugara prije 2 godine. "Hello, Difference is only in case and USB cable. We offer compatible HEX-USB+CAN interfaces for VCDS (ex.VAG-COM). Works with English releases, including latest 18.9. Work without any restrictions. No VIN limits. No shareware mode, update reminders and etc. Free on-line updates are available for all versions. Installation on a computer running Windows XP or later, 32 or 64 bit. No problem to be used on computer with internet access. Manufacturing is quality and reliable. Made in EU. Prices: HEX-USB+CAN EN - 59 euro. HEX-USB+CAN EN in V2 case - 65 euro. Shipping cost 7 euro, via registered airmail, delivery for 3-8 days. Payment: PayPal or bank card. Warranty: 1 year."