Golfic

Member
 • Content Count

  51
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Golfic last won the day on April 1

Golfic had the most liked content!

Community Reputation

7 Neutral

About Golfic

 • Rank
  SDI

Profile info

 • Name
  Filip Djusic
 • Phone number
  0611598123
 • Vehicle
  Golf 4
 • Location
  Kragujevac

Recent Profile Visitors

242 profile views
 1. Golfic

  VW replike felgi DA ili NE

  VIA/JWL je usvojeno u celom svetu, tačno je da su to japanski standardi i da su tamo prvo krenuli da se primenjuju, ali kako su podigli lestvicu u pogledu standardizacije ceo svet ih je priznao. To su neke informacije koje imam Beži od tih felni onda, ko zna od kakvih su legura pravljene. OEM ili neke zamenske. Lično imam dva seta felni od nemačkih proizvodjača i prezadovoljan sam u svakom segmentu, tako da možeš razmotriti i tu opciju.
 2. Mur, moj brat je imao do skoro 1.9 TDI PD 2001, i isti problem je imao. Kada sam ga vozio po gradu bas mi je veliki problem pravilo što mu fali taj dobar odziv na gas da odmah uradi ono što se od motora traži, onda mu nabijas gas pa kada dostigne neki broj obrtaja (preko 2000), što kažeš, bukvalno poludi kako dobro povuče. Kasnije je prodao auto. Ovim sam hteo da ti potvrdim da nisi jedini sa tim problemom...
 3. Golfic

  VW replike felgi DA ili NE

  Pogledaj da li zadovoljavaju VIA/JWL standarde, ako zadovoljavaju onda kupuj, ako ne, onda ne rizikuj. Takodje, od jednog prodavca felni sam čuo da replike felni novijih datuma nisu ni približno originalima, ali replike starih modela felni mogu biti bolje nego te stare iz razloga što su sada strožiji kriterijumi za njihovu izradu. Da dodam i da je bitna i nosivost felne.
 4. Ja koristim klasičan nosač od navigacije i mogu Vam reći da sam zadovoljan. Radi na principu vakuuma za pričvršćivanje na podlogu a telefon drži "štipaljka". Kada uhvatim vremena slikaću.
 5. Golfic

  Felge

  Hmm, nisam znao to za prajmer. A što se felni tiče, baš jedva čekam da vidim finalni rezultat i kako će izgledati na Vašem Golfu
 6. Golfic

  Felge

  Haha malo po malo i biće to odličino kao i svi Vaši radovi. Felne izgledaju baš dobro spremljene, nadam se da ih planirate za ovu sezonu Ponovili ste nanos prajmera? To zbog boljeg pijanjana osnovne boje?
 7. Golfic

  Felge

  Hvala Vam Christiane, drago mi je da Vam se dopadaju. Da, pravi su vijci nego je neko pre loš posao napravio što ih nije skinuo pre farbanja. A 9JJ zadnje felne su me odmah privuke. Ove su malo veće, R18 od magnezijuma. Kako napreduju radovi na OZ felnama? Jel' privodite radove kraju?
 8. Golfic

  Felge

  Iskreno mislim da ove felne ne zadovoljavaju definicuju kiča. Što može i da se izanalizira. A jednostavan dizajn Golfa sa malo drugačijim felnama unosi mu malo osveženja. Mišljenja se razlikuju i to je to.
 9. Golfic

  Felge

  Ukusi su različiti, takodje je uživo druga priča što se izgleda tiče. Kada sam ih gledao na slikama dvoumio sam se šta činiti, ali kada sam ih video uživo nisam ni sekund razmislio... Takodje me je privukao izgled nekoliko Golfova koje vidjam po gradu sa sličnim dizajnom felni pa je odluka pala na ove
 10. Golfic

  Felge

  Ma opušteno. A u kom smislu previše?
 11. Golfic

  Felge

  Pozdrav, kupljene felne za Golfića, 5x100 18" ET 32 od magnezijuma, prednje su 8JJ dok su zadnje 9JJ. Potrebno im je sredjivanje tako da će sačekati neku sezonu. U planu je da srce felne ide u boji auta, dok bih da rubovi budu u svojoj boji metala, da sijaju. Uz felne došli i zaštitni šrafovi, čepovi i plastični prstenovi za naleganje felni. Na autu su trenutno 5x100 17" ET 40 od aluminijuma, 7.5JJ. Ujedno koristim ovaj post i kao probu "kačenja" slike. Nadam se da je prikladna tema za to kako ne bi otvarao novu. Felne 18"
 12. Golfic

  Golf 4 prvo paljenje

  Takodje je moguće i da je problem alternator. Negde "vuče struju" pa oslabi akumulator, auto jedva upali, onda ga dopuni tokom rada motora pa ponovo isti slučaj kada auto stoji. Taj problem sam imao na mom Golfu, rešen zamenom alternatora. Pa ako to nije, onda je kao što sam gore naveo, problem negde oko pumpe za gorivo.
 13. Golfic

  Golf 4 prvo paljenje

  Moj Golf je 1.6 16v sa Stag 200 sekvent plinom. Isti slučaj imam, ako ga ne vozim 4, 5 dana malo se muči ali onda normalno upali, i sledeće paljenje bude na pola ključa. Jedan majstor mi je rekao da je do pumpe za gorivo ili nešto (ne sećam se tačno) oko pumpe. Kolega Mur, ne mora da znači da je do filtera plina jer ako ima sekvent plin onda mu pali na benzin pa tek kada zagreje prebacije automatski na plin.
 14. Proveriću, mislim da je 1J0, koliko mi je u sećanju
 15. Na mom Golfu imam LED sijalicu u gepeku (običnu, nema CanBus) i radi sve normalno, takodje imam LED sijalice u celom enterijeru i sve normalno radi.