goran sdi

Member
 • Content Count

  122
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

goran sdi last won the day on March 1

goran sdi had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutral

About goran sdi

 • Rank
  SDI
 • Birthday 12/07/1977

Profile info

 • Name
  Goran
 • Phone number
  0914811000
 • Vehicle
  Audi A3 Sportback 81 KW, Golf IV SDI
 • Location
  Slavonski Brod

Recent Profile Visitors

1,770 profile views
 1. PRCode: 1KD = Disc brakes rear Znači 1KD = Zadnja disk kočnica. Gledaj dalje kodove. Evo ti prevoditelj kodova, ukucaš svoje i klikneš search. http://prsearch.planetvag.com/ Sad sam vidio da ti tražiš zadnje čeljusti, našao si dobar kod, sad po njemu kupi čeljusti. Najbolje da sa tim kodom odeš do ovlaštenog servisa da ti daju kataloški broj čeljusti.
 2. Slika s PR kodovima ti je u gepeku kod rezervnog točka i u servisnoj knjižici.
 3. goran sdi

  Luft na mijenjacu?

  Negdje oko 2500 kn. Morao sam kupiti samo nove zakovice ( njih sam naručio orginal ) i mislim da su promjenili zupčanik 5-te brzine ( on je stavljen polovni ). Ostalo je bilo čitavo. Mjenjač mi je radio jedan majstor u Bosanskom Šamcu.
 4. goran sdi

  Luft na mijenjacu?

  Evo da ti odgovorim sta možeš očekivati od repariranog mjenjača: Na G4 SDI-u negdje 2006-e godine poopucaju zakovice na diferencijalu, standardni kvar na SDI-u. Mjenjač je popravljen i vračen u auto, vozi dan danas bez ikakvih problema. Ako se remont napravi dobro i s kvalitetnim dijelovima nemoraš brinuti. Prije bi popravljao svoj mjenjač nego kupovao polovne preko oglasnika. ( ako je popravak isplativ )
 5. goran sdi

  Polo 1.9. SDI više ne pali

  I meni je na G4 SDI otišao relej 109 i nije se pojavljivala lampica grijača kod kontakta.
 6. goran sdi

  Zamajac Golf 4

  Golf je 98 godište, vrlo vjerovatno je to već i odrađeno.
 7. goran sdi

  Dekodiranje RCD510 Delphi

  Meni su u ovlaštenom to napravili besplatno, na RNS310. Da upravu si treba mu samo serijski broj uređaja. I dečkima u servisu je bitno da uređaj nije ukraden, ako je onda imate problem čim se u ovlaštenom ukuca serijski broj
 8. goran sdi

  Dekodiranje RCD510 Delphi

  Može u ovlaštenom servisu.
 9. goran sdi

  VW GOLF IV-zaključavanje

  To ti je simptom mikroprekidača.
 10. goran sdi

  golf 5 tempomat

  Nema na G5 spajanja žica, samo ručicu promjeni. Njemu elektronika volana vjerovatno ne podržava tempomat. Treba promijeniti elektroniku volana.
 11. Nije mislio da ti vratiš gorivo u rezervoar, nego gorivo se samo vrati i isprazni sistem pa teško pali dok ne navuče gorivo.
 12. goran sdi

  RNS 510 i par pitanja

  Ja sam imao taj u Jetti i radio je savršeno. Pošto je moja Jetta imala mali crveni display (samo putno računalo), nisam se zamarao tim funkcijama. Nisam siguran dali je baš bio F model ali 7P6 035 730 je bio. Imamo je i telefonski imenik na RNS-u i sve ostalo je radiilo. Ali taj ti nece raditi sa crvenim displayem, tako bar navodi Ross-tech stranica. Za njega piše da je BAP protokol a tebi treba DDP za crveni display. http://wiki.ross-tech.com/wiki/index.php/Telephone_Retrofitting
 13. goran sdi

  RNS 510 i par pitanja

  Već se pisalo o tome. Do modela BT-a je. Treba ti bolji modul iliti premium modul.
 14. Ovo je momak napisao na kraju posta. Prvi put ga je u životu isprobao tek nedavno, a zna kako je auto išao prije i zna točno kako ide 1,9 TDI. Respect.
 15. goran sdi

  Golf 7 TDI nece da se ugasi?

  Kažu da je Topran malo žešče smeće. Orginal košta oo 300 kn ja mjenjao na svojoj Jetti.